Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Daklekkage

  Dakinspectie

  Een dakinspectie laat u bij Nelo Dakwerken uitvoeren om er zeker van te zijn dat uw dak in perfecte staat is. Een goede dakinspectie is van cruciaal belang omdat een goed onderhouden dak niet alleen uw huis beschermt tegen weersomstandigheden, maar ook tegen andere schade.

  Bekijk 

  Dakkapel lekkage

  Is uw dakkapel aan het lekken? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een specialist in te schakelen. Nelo Dakwerken is gespecialiseerd in het oplossen van lekkages in dakkapellen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een professionele reparatie van uw dakkapel.

  Bekijk 

  Dakgoot lekkage

  Bij een dakgoot lekkage heeft u meteen een professionele hulp nodig. Als het lek direct wordt verholpen, kunnen ernstigere problemen worden voorkomen. Wanneer u Nelo Dakwerken inschakelt voor dakgoot lekkage, kunt u er zeker van zijn dat dit professioneel wordt opgelost.

  Bekijk 

  Schoorsteen lekkage

  Lekkages in de schoorsteen kunnen een grote bron van problemen zijn. Een lekkage kan ernstige schade veroorzaken aan de structuur van uw huis, of zelfs levensgevaarlijke situaties veroorzaken. Daarom is het belangrijk om direct actie te ondernemen als u een lekkage in uw schoorsteen opmerkt.

  Bekijk 

  Nokvorsten lekkage

  Wanneer u lekkage heeft aan uw nokvorsten helpen noodmaatregelen om ergere schade te voorkomen. Water heeft de neiging om overal naartoe te kruipen. Krijgt water langere tijd de kans om door te sijpelen, dan kan het schade toebrengen aan de constructie van uw huis

  Bekijk 

  Loodwerk lekkage

  Loodwerk lekkage is een veelvoorkomend probleem in veel huizen en andere gebouwen. Het kan grote schade aan uw gebouw of huis toebrengen en moet dringend worden verholpen. Loodwerk lekkage ontstaat als water of vocht door het loodwerk van de buitenkant van het huis dringt.

  Bekijk