+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Daklekkage

  Dakinspectie

  Voorkom onverwachte lekkages en laat uw dak regelmatig inspecteren door onze experts. Wij gebruiken geavanceerde technologie├źn om de conditie van uw dak te verbeteren en problemen op te sporen voordat ze uit de hand lopen.

  Bekijk 

  Dakkapel lekkage

  Een lekkende dakkapel kan veel schade veroorzaken. Gelukkig zijn onze specialisten er om het probleem snel en vakkundig op te lossen. Wij repareren niet alleen de lekkage, maar kijken ook naar de oorzaak ervan.

  Bekijk 

  Dakgoot lekkage

  Een verstopte of beschadigde dakgoot kan zorgen voor ernstige wateroverlast. Onze experts weten precies hoe ze een dakgoot moeten repareren of vervangen, om lekkages te voorkomen en schade te voorkomen.

  Bekijk 

  Schoorsteen lekkage

  Een lekkende schoorsteen kan zorgen voor vochtproblemen en zelfs gezondheidsrisico's. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw schoorsteen weer in topconditie te brengen.

  Bekijk 

  Nokvorsten lekkage

  Wanneer nokvorsten beschadigd raken, kan dat leiden tot lekkages en waterschade. Gelukkig kunnen onze specialisten snel en vakkundig uw nokvorsten repareren of vervangen.

  Bekijk 

  Loodwerk lekkage

  Loodwerk beschermt uw dak tegen vocht en water. Onze experts kunnen uw loodwerk repareren of vervangen, zodat uw dak weer in topconditie is.

  Bekijk 

 

Een daklekkage kan voor veel overlast zorgen, zowel binnen als buiten uw woning of bedrijfspand. Het is daarom belangrijk om bij een daklekkage snel te handelen en het probleem te laten verhelpen door een professionele dakdekker. Bij Nelo Dakwerken bent u aan het juiste adres voor het verhelpen van uw daklekkage. Onze ervaren en vakkundige dakdekkers hebben jarenlange ervaring in het opsporen en verhelpen van verschillende soorten daklekkages.