+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Daklekkage

  Dakinspectie

  Regelmatige dakinspectie kan helpen om potentiële daklekkages op te sporen voordat ze ernstige problemen worden. Onze dakdekkers gebruiken geavanceerde technologieën voor een grondige inspectie van uw dak.

  Bekijk 

  Dakkapel lekkage

  Een lekkende dakkapel kan aanzienlijke waterschade veroorzaken aan uw woning. Onze specialisten zijn er om dakkapel lekkages snel en professioneel op te lossen. Naast het repareren van de lekkage, onderzoeken we ook de oorzaak ervan om toekomstige problemen te voorkomen.

  Bekijk 

  Dakgoot lekkage

  Een lekkende dakgoot of schoorsteen kan zorgen voor ernstige wateroverlast en zelfs gezondheidsrisico's. Of het nu gaat om een verstopte dakgoot of een beschadigde schoorsteen, onze experts staan klaar om snel en effectief actie te ondernemen.

  Bekijk 

  Schoorsteen lekkage

  Een lekkende schoorsteen kan zorgen voor vochtproblemen en zelfs gezondheidsrisico's. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw schoorsteen weer in topconditie te brengen.

  Bekijk 

  Nokvorsten lekkage

  Beschadigde nokvorsten en lekkend loodwerk kunnen beide tot ernstige daklekkages en waterschade leiden. Bij Nelo Dakwerken hebben we de kennis en ervaring om deze problemen snel en vakkundig aan te pakken.

  Bekijk 

  Loodwerk lekkage

  Loodwerk beschermt uw dak tegen vocht en water. Onze experts kunnen uw loodwerk repareren of vervangen, zodat uw dak weer in topconditie is.

  Bekijk 


Een
daklekkage kan een aanzienlijke overlast en schade veroorzaken, zowel binnen als buiten uw woning of bedrijfspand. Om verdere schade te voorkomen, is het van essentieel belang om een lekkage aan uw dak zo snel mogelijk te laten opsporen en repareren door een ervaren dakdekker. Bij Nelo Dakwerken, gevestigd in Oss, bieden we hoogwaardige diensten voor het opsporen en repareren van daklekkages. Neem vandaag nog contact op met één van onze professionals.

 • Professionele partner in dakisolatie
 • Hoogwaardige isolatiematerialen
 • Verhoog uw woningwaarde
 • Isolatie voor energiezuinig wonen
 • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Geen titel(Vereist)