Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Hellend Dak

  Isoleren

  Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw hellend dak kan isoleren, kiest u voor Nelo Dakwerken. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn zij gespecialiseerd in het isoleren van hellende daken.

  Bekijk 

  Dakpannen

  Nelo Dakwerken is uw betrouwbare partner in het plaatsen, vervangen of onderhouden van dakpannen op een hellend dak. Wij beschikken over de jarenlange ervaring en een gedegen kennis van materialen, technieken en bouwregelgeving.

  Bekijk 

  Renovatie

  Als u op zoek bent naar een betrouwbare dakwerkspecialist voor het renoveren van uw hellende dak, dan bent u bij Nelo Dakwerken aan het juiste adres.

  Bekijk 

  Dakshingles

  Dakshingles zijn een populaire optie voor het bedekken van hellende daken van woonhuizen. Ze zijn eenvoudig te installeren, duurzaam en bieden een prachtig uiterlijk.

  Bekijk 

  Lekkage

  Lekkage in een hellend dak met dakpannen is een veelvoorkomend probleem in woonhuizen. Het kan ernstige schade veroorzaken als het niet tijdig wordt opgemerkt en opgelost.

  Bekijk