+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Hellend Dak

  Dakisolatie

  Verlaag uw energiekosten en verbeter het comfort van uw woning met onze isolatieservices. Vraag een offerte aan en ontdek hoe onze dakisolatie uw leven kan verbeteren.

  Bekijk 

  Dakpannen

  Kies uit onze uitgebreide selectie kwalitatieve dakpannen. Laat uw dakpannen vervangen of renoveren door onze vakkundige dakdekkers.

  Bekijk 

  Dakrenovatie

  Verleng de levensduur van uw dak door een dakrenovatie door ons deskundige team. Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor uw dakrenovatie.

  Bekijk 

  Dakshingles

  Als populair alternatief voor traditionele dakbedekking, zijn dakshingles zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk. We bieden een breed assortiment kwalitatieve dakshingles aan. Kies voor NELO Dakwerken en geniet van een prachtig, duurzaam resultaat.

  Bekijk 

  Daklekkage

  Ons team van specialisten staat klaar om de daklekkage reparatie snel en efficiënt aan te pakken en u waar nodig advies te geven bij uw daklekkage verzekering. Bij NELO Dakwerken staan we 24/7 klaar voor spoedreparaties aan uw dak.

  Bekijk 

 

Bij NELO Dakwerken begrijpen we het cruciale belang van uw hellend dak voor uw woning, als bescherming tegen de elementen en als bijdrage aan een comfortabele woonsfeer. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten voor een schuin dak. Of u nu op zoek bent naar een dakisolatie, dakpan vervanging of installatie van dakshingles. NELO Dakwerken staat klaar om u bij te staan. • Professionele partner in dakisolatie
 • Hoogwaardige isolatiematerialen
 • Verhoog uw woningwaarde
 • Isolatie voor energiezuinig wonen
 • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Geen titel(Vereist)