+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Hellend Dak

  Isoleren

  Bespaar op energiekosten en verbeter uw wooncomfort met onze isolatiediensten. Vraag nu een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

  Bekijk 

  Dakpannen

  Kies uit ons ruime assortiment dakpannen van hoogwaardige kwaliteit. Laat uw dakpannen vervangen of renoveren door onze professionals.

  Bekijk 

  Renovatie

  Laat uw verouderde dak renoveren door ons team van experts en verleng de levensduur van uw dak. Vraag nu een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

  Bekijk 

  Dakshingles

  Dakshingles zijn een populaire optie voor het bedekken van hellende daken van woonhuizen. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden een prachtig uiterlijk. Kies voor Nelo Dakwerken en geniet van een mooi en duurzaam resultaat.

  Bekijk 

  Lekkage

  Onze specialisten staan 24/7 klaar om uw daklekkage snel en efficiƫnt op te lossen. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een snelle oplossing.

  Bekijk 

 

Bij Nelo Dakwerken weten we als geen ander dat uw hellende dak van groot belang is voor uw woning. Het beschermt u tegen weer en wind en draagt bij aan een comfortabel leefklimaat. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan diensten voor uw hellende dak. Of u nu uw dak wilt laten isoleren, dakpannen wilt laten vervangen, een renovatie nodig heeft, dakshingles wilt laten plaatsen of lekkages wilt laten oplossen, Nelo Dakwerken is er om u te helpen.