+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Hellend dak lekkage

Een daklekkage, vooral in een hellend dak met dakpannen, kan een bron van zorgen zijn. Naast mogelijke schade aan uw woning, kan een vochtige omgeving de groei van schimmels en bacteriën stimuleren, wat leidt tot mogelijke gezondheidsproblemen zoals allergieën en astma. Daarom is het cruciaal om bij de eerste tekenen van een dak lekkage meteen actie te ondernemen.

Bij Nelo Dakwerken hebben we de expertise om daklekkages op te sporen, zelfs als uw dak lekt bij hevige regen. Onze diensten omvatten een grondige dak reparatie om te zorgen dat de lekkage aan uw dak snel en effectief verholpen wordt. Dankzij onze aanpak kunnen we niet alleen het probleem van een lekkend dak aanpakken, maar ook de oorzaken ervan onderzoeken, zodat u verzekerd bent van een langetermijnoplossing.

We zijn ook gespecialiseerd in preventieve maatregelen om toekomstige daklekkages te voorkomen. Dit kan bijvoorbeeld het behandelen van uw dakpannen met een waterafstotende coating zijn om ze te versterken tegen extreme weersomstandigheden. Daarnaast kan het installeren van een onderdak een effectieve manier zijn om te voorkomen dat water dat door de dakpannen sijpelt in direct contact komt met de isolatie of het hout van het dak, waardoor het risico op lekkage aanzienlijk vermindert.

Een lekkend dak hoeft niet tot hoge kosten te leiden. Verzekeringen dekken vaak een deel van de kosten die gepaard gaan met het repareren van daklekkages. Het is essentieel om de situatie zo snel mogelijk aan te pakken om meer schade te voorkomen.

Vermoedt u dat u een daklekkage heeft? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Nelo Dakwerken. Ons team van professionals staat klaar om u te helpen met het opsporen en verhelpen van elke vorm van daklekkage.