+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Hellend dak lekkage

Lekkage in een hellend dak met dakpannen kan, naast het veroorzaken van schade, ook een negatief effect hebben op de gezondheid van de bewoners. Een vochtige omgeving is een broedplaats voor schimmels en bacteri├źn die allergie├źn, astma en andere gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

Het is daarom belangrijk om niet alleen lekkage op tijd op te sporen en te verhelpen, maar ook om preventieve maatregelen te nemen om het dak en de dakpannen in goede conditie te houden. Zo kunnen de dakpannen worden behandeld met een speciale coating om ze waterafstotend te maken en ze beter bestand te maken tegen extreme weersomstandigheden.

Een andere manier om lekkage in een hellend dak met dakpannen te voorkomen is door het plaatsen van een onderdak. Een onderdak zorgt ervoor dat water dat door de dakpannen heen komt niet direct in contact komt met de isolatie of het hout van het dak. Hierdoor wordt de kans op lekkage aanzienlijk verkleind.

Als u vermoedt dat er lekkage is in uw hellend dak met dakpannen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Nelo Dakwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van lekkages en kunnen u adviseren over preventieve maatregelen om verdere lekkages te voorkomen. Door tijdig actie te ondernemen kunt u veel kosten en hoofdpijn besparen.