+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Over Ons

 

Zoekt u een brede selectie aan dakbedekkingen, variërend van traditionele keramische dakpannen tot platte dakpannen in diverse kleuren en afmetingen? Ons deskundige team begeleidt u bij uw keuze, rekening houdend met uw wensen zoals kosten, afmetingen, vorm, en andere factoren. Of uw project nu de installatie, reparatie of renovatie van uw dak betreft, we voorzien altijd een offerte op maat.

Bij NELO Dakwerken staat klantcommunicatie centraal. Onze ervaren dakdekkers adviseren u graag over de praktische en esthetische aspecten die uw dak en omgeving beïnvloeden, voor een resultaat dat zowel functioneel als aantrekkelijk is.

Dakrenovatie kosten zijn gebaseerd op diverse factoren. Bij Nelo Dakwerken vinden we het belangrijk dat u vooraf duidelijkheid heeft over de kosten. Daarom voeren we altijd een grondige situatie-check uit en bespreken we uitgebreid uw wensen en eisen. Op basis hiervan stellen we een kostenanalyse op, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

In de afgelopen jaren heeft NELO Dakwerken een team van gekwalificeerde en ervaren dakdekkers samengesteld. Door onze vakbekwaamheid hebben wij ook de aandacht getrokken van RTL 4, die ons benaderd heeft voor onze expertise in dakwerken. Wij zijn trots op ons werk en streven ernaar om onze klanten topkwaliteit dakbedekking en uitstekende service te bieden, met als doel 100% klanttevredenheid. Door onze groei hebben wij in 2023 met trots onze 3e en 4e vestiging geopend. Inmiddels zijn wij werkzaam vanuit onze vestigingen Utrecht, Oss, Geleen, Breda en Eindhoven.

Kortom, als u op zoek bent naar uitmuntende dakdekker service voor uw dakrenovatie of dakreparatie, dan is NELO Dakwerken uw beste keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We staan altijd voor u klaar!

Portfolio