+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Over Ons

Bij Nelo Dakwerken kunt u kiezen uit een breed assortiment aan dakbedekkingen, waaronder traditionele keramische dakpannen en platte dakpannen in verschillende kleuren en maten. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, waarbij we rekening houden met uw wensen en eisen zoals prijs, grootte, vorm en andere mogelijkheden. Voor elke klus, of het nu om de aanleg, reparatie of renovatie van uw dak gaat, stellen we een op maat gemaakte offerte op.

Bij Nelo Dakwerken staat goede communicatie met onze klanten hoog in het vaandel. Onze deskundige experts adviseren u graag over zowel praktische als esthetische aspecten die belangrijk zijn voor uw dak en de omgeving. Op deze manier zorgen we voor een resultaat dat niet alleen praktisch, maar ook visueel aantrekkelijk is.

De kosten van dakwerken zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bij Nelo Dakwerken vinden we het belangrijk dat u vooraf duidelijkheid heeft over de kosten en daarom doen we altijd een grondige situatie-check en bespreken we uitgebreid uw wensen en eisen. Op basis hiervan stellen we een kostenanalyse op, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

NELO Dakwerken bestaat al 2 jaar en heeft in die tijd een team van ervaren en gecertificeerde dakdekkers opgebouwd. Door onze vakbekwaamheid hebben wij ook de aandacht getrokken van RTL 4, die ons heeft benaderd voor onze expertise in dakwerken. Wij zijn trots op onze projecten en zetten ons in om onze klanten hoogwaardige dakbedekkingen en uitstekende service te bieden. Wij streven altijd naar 100% tevredenheid.

Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardige dakbedekkingen en uitstekende service, bent u bij Nelo Dakwerken aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan altijd voor u klaar!

 

Portfolio