Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Over Ons

In Nederland zijn dakpannen nog steeds de meest voorkomende vorm van dakbedekking. De dakpan is duurzaam en brandveilig. NELO Dakwerken biedt keuze in verschillende dakpannen waarbij kleur, model en kwaliteit onderwerpen van gesprek zijn. Ook de isolatie is een facet dat altijd wordt meegenomen in een bepaalde keuze van uw dak. Wij leveren voor de aanleg van uw pannendak ten alle tijden de hoogst mogelijke kwaliteit dakpannen zodat u verzekerd ben van de meest duurzame oplossing!

Wij kunnen alle soorten dakpannen aanbieden: van keramische tot platte dakpannen in verschillende kleuren en maten. NELO Dakwerken neemt u graag mee in alle opties die mogelijk zijn qua kleur, prijs, grootte, vorm en alle andere mogelijke opties. Vervolgens zullen we een maatwerk offerte opstellen voor de aanleg, reparatie of renovatie van uw dak. Alles gebeurd in goed overleg met u als klant en vanzelfsprekend bent u degeen die bepaalt wat en hoe u het wilt; wij zullen vanuit onze ervaring en expertise adviezen toereiken dit niet alleen praktisch maar ook voor het aangezicht belangrijk zijn voor uw dak en omgeving!

De kosten van een nieuw pannendak zijn afhankelijk van tal, bovengenoemde factoren en daarom is het erg moeilijk om zomaar een prijs te noemen voor de aanleg, reparatie of renovatie van een pannendak. NELO Dakwerken zal dus altijd een situatie check doen en uw wensen bespreken alsmede daarop passende opties doornemen zodat we u kunnen voorzien van een kostenanalyse die kloppend zal zijn zonder dat u achteraf nog voor verrassingen komt te staan!

 

 

 

Portfolio