+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakdekker

 

Op zoek naar een betrouwbare dakdekker bij u in de buurt? Bij Nelo Dakwerken helpen we u graag verder. Er zit veel onderscheid in kwaliteit en uitvoering binnen het netwerk van dakdekkers. Vele hebben ervaring met alle aspecten van dakbedekking en kunnen u uitstekend helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw huis. Om een dakdekker te vinden die goed bij u en uw wensen past, zorgen we bij Nelo Dakwerken graag voor een advies op maat. Neem telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onderstaand geven we u graag alvast wat meer informatie om u verder op weg te helpen.

Hoe vindt u de juiste dakdekker voor uw klus?

Als het gaat om het vinden van een betrouwbare en professionele dakdekker bij u in de buurt kan een overweldigend groot aanbod een ontmoedigende zoektocht opleveren. Door uw vraag concreet in kaart brengen, kunt u uzelf helpen bij het vinden van een lokale dakdekker. Zorg er daarbij voor dat u kwaliteit prioriteit geeft en kiest voor een erkende dakdekker zoals Nelo Dakwerken. Nelo Dakwerken is lid van een vakvereniging en is daarnaast in bezit van de juiste certificering. Ook onze ervaren dakdekkers zijn allen individueel opgeleid en gecertificeerd. Wij hebben ervaringen met verschillenden typen woningen en we hanteren eerlijke (marktconforme) prijzen voor onze diensten. Door professioneel samen te werken kunnen wij u binnen alle dak facetten van dienst zijn. Of het nu gaat om dakrenovatie, dakreparatie, daklekkage of aanleg van uw dak, dakgoot of schoorsteen. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service aan onze klanten. Daar staan wij voor! 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.

Hoe herkent u een gecertificeerde dakdekker?

Dakdekkers dienen BRL 4702 gecertificeerd te zijn. Dit certificaat garandeert dat de constructie van het dak correct is uitgevoerd met gebruik van de juiste en geschikte materialen en apparatuur. Daarnaast beschikken erkende dakdekkers ook over een KOMO-certificaat. Heeft u vragen over de certificering van Nelo Dakwerken? Neemt u dan gerust contact met ons op. We vertellen u hier graag meer over.

Wat kost een dakdekker?

Door onderzoek te doen naar lokale dakdekkers kunt u de juiste partij vinden die kwaliteitswerk levert tegen een betaalbare prijs. Het bedrag dat een dakdekker per vierkante meter rekent, is afhankelijk van de klus. Kosten voor dakonderhoud starten gemiddeld rond de 35 euro per vierkante meter. Kosten voor dakrenovatie starten gemiddeld rond de 75 euro per vierkante meter. Bij Nelo Dakwerken beschouwen we iedere klus als uniek en geven we daarom graag een prijsindicatie die inhoudelijk naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Een passende offerte voor iedere klus.

In uw zoektocht naar een lokale dakdekker zult u ongetwijfeld onderzoek doen naar de kosten voor de gewensten diensten. Door u alvorens uw keuze voor de dakdekker te verdiepen in de mogelijk te verwachten kosten heeft u zelf de mogelijkheid de offertes kritisch te bekijken en beoordelen. Bij Nelo Dakwerken vinden we het belangrijk dat u alvorens de uit te voeren klus goed op te hoogte bent van de kosten. We zorgen daarbij voor een heldere kostenspecificatie en lichten deze indien nodig nog mondeling aan u toe. Bij Nelo Dakwerken zorgen we voor een duidelijke en transparante prijsopgave. Dit betekent ook dat we u tijdig informeren over eventuele extra of onvoorziene kosten. Denk hierbij aan voorrijkosten / kilometervergoeding of kosten voor het huren van containers of rolsteigers. Bij Nelo Dakwerken nemen we voor iedere klus, groot of klein, uitvoerig de tijd om een marktconforme offerte uit te werken.

Nelo Dakwerken is er voor ieder type dakwerk.

Er zijn twee soorten daken: hellende daken en platte daken. Het soort dak van de woning of bedrijfspand bepaalt wat voor soort dakbedekking of onderhoud het nodig heeft. Hier is dan ook aardig wat keuze in. Bij Nelo Dakwerken repareren en/of vervangen we alle soorten daken en zijn we eigenlijk altijd in staat uw vraag of probleem op korte termijn te behandelen. Heeft u meer informatie nodig over de verschillende typen dakwerk? Neem gerust contact met ons op.

Het waarborgen van kwaliteit en vakmanschap.

Als het om dakbedekking gaat, staat betrouwbaarheid centraal. Daarom heeft Nelo Dakwerken alleen gekwalificeerde professionals in dienst om ervoor te zorgen dat uw dakwerk aan de juiste eisen en normen voldoet. De vakbekwame medewerkers van Nelo Dakwerken die het belang van hoogwaardige materialen en vakmanschap begrijpen, zorgen ervoor dat de klus met zorg en aandacht wordt geklaard en uw dak nog jarenlang mee gaat. Wij verwijzen u ook graag naar onze vele positieve klantenrecensies die wij in de loop der jaren hebben mogen ontvangen. Al vele tevreden klanten gingen u voor en hebben thuis veel plezier van de diensten die wij als Nelo Dakwerken hebben mogen leveren. Benieuwd wat we voor uw huis / dakwerk kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De voordelen van een professioneel dakdekkersbedrijf

Bij Nelo Dakwerken kunnen we niet vaak genoeg benadrukken dat de kwaliteit van uw dakwerk van essentieel belang is. Vakmanschap zorgt voor een duurzaam en houdbaar eindresultaat waarmee we mankementen en vroegtijdig verval voorkomen. Bij Nelo Dakwerken geloven we in aandacht voor iedere klus en streven we ernaar u als klant te ontzorgen. Woningbouw gerelateerde processen kunnen uit onze ervaring wel eens zorgen voor de nodige onrust / stress. Bij Nelo Dakwerken zijn we ervan overtuigd dat door de juiste communicatie, prijshantering, zorg en aandacht iedere klus een succesvolle kan zijn!

Dakdekker voor al uw type dakwerkzaamheden

Er zijn twee soorten daken: hellende daken en platte daken. Het soort dak van je woning of bedrijfspand bepaalt namelijk wat voor soort dakbedekking je nodig hebt. Hier heb je aardig wat keuze in. Alvast goed om te weten: NELO dakdekker plaatst, repareert of vervangt alle soorten daken.

Of er nu sprake is van een plat dak, een pannendak, een dak dat bestaat uit Bitumen, Dakpannen of uit shingles, als bewoner wilt u niets liever dan dat het dak in orde is. Gebreken aan een dak vanwege bijvoorbeeld jarenlange weersinvloeden of een plotselinge storm, wilt u als bewoner zo snel mogelijk verholpen hebben. Eigenlijk moet een dak de hevigste stormen en regenbuien kunnen doorstaan. Dat geeft een comfortabel en veilig gevoel. De dakdekker is degene die een dak inspecteert, repareert of vervangt zodat u inderdaad veilig en comfortabel kunt wonen.

Een goed dak boven je hoofd is misschien wel het belangrijkste aspect aan wonen. Figuurlijk, maar ook letterlijk. Als er iets mis is met een dak, biedt een dakdekker de oplossing. En er kan nogal wat misgaan.

Een najaarsstorm, vorst in de winter, hevige regenbuien aan het einde van de zomer. Een dak moet het hele jaar door tegen de elementen opgewassen zijn, en dat is niet altijd zonder meer het geval. Oude daken met kapotte dakpannen, slecht werkende dakgoten. Het kan er allemaal voor zorgen dat het misgaat en de professionele dakdekker eraan te pas moet komen om uw zorgen over het dak weg te nemen.

 

Altijd een dakdekker bij u in de buurt.

Door een breed inzetbaar team van specialistische dakdekkers hebben we bij Nelo Dakwerken altijd een dakdekker bij u in de buurt tot uw beschikking. We beschikken over vestigingen in Utrecht, Oss, Breda, Eindhoven, Geleen en Rotterdam en zijn hierdoor in staat om op flexibele wijze op diverse locaties aan het werk te kunnen.

Wij zijn gevestigd in Oss in het noorden van Noord-Brabant nabij Gelderland. Wij verlenen onze diensten in de volgende provincies en plaatsen:

Berghem, Bergeijk, Den Bosch (‘s-Hertogenbosch), DongenLoosbroek, Oss, Schaijk, Son en Breugel, Tilburg, Uden, Veldhoven en Veghel.

Gelderland

BeesdGeldermalsenKerkdriel en Maurik.

Amersfoort en Bosch en Duin.

Dordrecht en Zwijndrecht.

Born

 

Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring met dakdekken in deze regio. Wij hebben een goede reputatie opgebouwd bij zowel zakelijke klanten als particulieren, omdat wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

  • Professionele partner in dakisolatie
  • Hoogwaardige isolatiematerialen
  • Verhoog uw woningwaarde
  • Isolatie voor energiezuinig wonen
  • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Geen titel(Vereist)