Dakdekker voor al uw dakwerken

NELO Dakdekkers voor al uw dakwerken

 

Dakdekker

NELO Dakdekkers

Of er nu sprake is van een plat dak, een pannendak, een dak dat bestaat uit leien of uit shingles, als bewoner wilt u niets liever dan dat het dak in orde is. Gebreken aan een dak vanwege bijvoorbeeld jarenlange weersinvloeden of een plotselinge storm, wilt u als bewoner zo snel mogelijk verholpen hebben. Eigenlijk moet een dak de hevigste stormen en regenbuien kunnen doorstaan. Dat geeft een comfortabel en veilig gevoel. De dakdekker is degene die een dak inspecteert, repareert of vervangt zodat u inderdaad veilig en comfortabel kunt wonen. 

Een goed dak boven je hoofd is misschien wel het belangrijkste aspect aan wonen. Figuurlijk, maar ook letterlijk. Als er iets mis is met een dak, biedt een dakdekker de oplossing. En er kan nogal wat misgaan.  Een najaarsstorm, vorst in de winter, hevige regenbuien aan het einde van de zomer. Een dak moet het hele jaar door tegen de elementen opgewassen zijn, en dat is niet altijd zonder meer het geval. Oude daken met kapotte dakpannen, slecht werkende dakgoten. Het kan er allemaal voor zorgen dat het misgaat en de professionele dakdekker eraan te pas moet komen om uw zorgen over het dak weg te nemen. 

Dakdekker nodig

Een dakdekker zal een grondige dakinspectie uitvoeren om erachter te komen waar het mis gaat en waar het dak gebreken vertoont. Soms is dat direct zichtbaar, maar bij een lekkage kan het soms een behoorlijke zoektocht zijn naar de plek waar de werkelijke veroorzaker van de lekkage zich bevindt. Het kan een dakpan zijn die scheefligt, een kapotte dakpan zijn ten gevolge van stormschade of het betreft een goot die al jaren dienstdoet maar op dat moment die enorme hoeveelheid hemelwater niet meer in één keer kan verwerken. 

Is er sprake van spoed, bijvoorbeeld bij een flinke lekkage, dan kan Nelodakwerken binnen 24 uur aanwezig zijn om een reparatie uit te voeren. We gaan dan altijd uit van het direct oplossen van het probleem, als de weersomstandigheden dat toelaten. Soms is een noodoplossing nodig. Op deze manier kan de schade zo beperkt mogelijk blijven en wordt uiteindelijk bij betere omstandigheden het probleem definitief verholpen. 

Dakdekker gezocht

Het is in alle gevallen belangrijk jaarlijks het dak te inspecteren. Soms kan namelijk met het reinigen van het dak al veel ellende worden voorkomen. Ook dan is het belangrijk op zoek te gaan naar een professionele dakdekker die eerst het dak inspecteert en er vervolgens voor zorgt dat de reiniging zo zorgvuldig mogelijk plaatsvindt. Ook de schoorsteen en de nokvorsten zullen dan worden nagelopen. 

In verband met de huidige energieprijzen en de toekomstige energietransitie gaan veel mensen op zoek naar een dakdekker die advies kan geven over het isoleren van daken. Het isoleren van een woning is een goede stap in de richting van besparen op energie en energiekosten. Dakisolatie is één aspect daarvan. Niet onbelangrijk in de huidige tijd en vooral een goede investering. Een dakdekker kan daar alles over vertellen en de uiteindelijk opdracht uitvoeren. Wie op zoek is naar een dakdekker met kennis van zaken, kan bij Nelo dakwerken prima terecht. 

Dakdekker nodig? 085-0609950

In bijna heel Nederland zijn wij in geval van een daklekkage, stormschade of andere gevallen waar dakreparatie voor nodig is met spoed aanwezig. Het maakt niet uit hoe klein of groot de schade is, NELO Dakwerken is er in Eindhoven 365 dagen en 24 uur per dag!

Onze ervaren dakdekkers zijn stuk voor stuk opgeleid en gecertificeerd. Door professioneel samen te werken kunnen wij voor alle dakfacetten u van dienst zijn. Of het nu gaat over onderhoud, reparatie, renovatie of aanleg van uw dak, dakgoot of schoorsteen. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service aan onze klanten. Daar staan wij voor! 365 dagen per jaar & 24 uur per dag!

Dakdekker keurmerk

Of het nu gaat om het dak renoveren of repareren of het opnieuw aanbrengen van onder meer dakpannen, shingles of leien, een dakdekker is een veelzijdige vakman die op een professionele wijze alle mogelijke dakbedekkingen kan aanbrengen. Passend bij de woning en binnen de mogelijkheden van de woning. Al onze dakdekkers zijn gecertificeerd en u krijgt tien jaar garantie op de werkzaamheden. Er wordt niet alleen gewerkt met A-kwaliteit materialen, maar de gecertificeerde dakdekkers werken op een vakkundige manier waarbij wordt voldaan aan alle nodige (veiligheids)eisen. Daardoor kunt u ervan uit gaan dat alle werkzaamheden zorgvuldig, met kennis van zaken en professioneel worden uitgevoerd. Dit houdt onder meer in dat er kwaliteit wordt geleverd en dat er veilig wordt gewerkt. Met tien jaar garantie op onder meer de waterdichtheid van het dak.

Kosten dakdekker

Wij maken altijd een zo reëel mogelijke inschatting van de kosten en bieden u een vrijblijvende offerte aan. Bij een akkoord, zorgen we er eerst voor dat er een grondige dakinspectie plaatsvindt om vervolgens het dak op professionele wijze te repareren, te vervangen of te isoleren.

Is er sprake van een spoedgeval en is het zaak dat de dakdekker(s) zo snel mogelijk aan de slag moet om het probleem te verhelpen, dan rekenen wij voor de dakinspectie 99 euro. Aan een dakinspectie zijn geen kosten verbonden als de inspectie wordt ingepland op afspraak, in de dagen na het contact.

Wat kost een dakdekker per uur

Het is een veel gestelde vraag, maar daar is geen eensluidend antwoord op te geven. Dat geldt ook voor de vraag: wat kost een dakdekker per m2? De kosten zijn afhankelijk van onder meer de staat van het dak, het type woning, en of het dak gemakkelijk bereikbaar is. Soms zijn er steigers nodig. De ene keer is dat een eenvoudige rolsteiger, de andere keer een totaal andere constructie om bij bijvoorbeeld de te repareren plek te komen. Soms is dan ook het aanbrengen van valbeveiliging noodzakelijk. In een enkel geval is de plek lastig bereikbaar en moet er een hoogwerker aan te pas komen. Dit is allemaal medebepalend voor de prijs. In een offerte wordt dit duidelijk aangegeven.

Dakdekker prijzen

Om zoveel mogelijk duidelijkheid te krijgen over de kosten van een reparatie aan het dak, de vervanging van een dak of anderszins is een dakinspectie belangrijk. De dakdekker prijzen zijn, zoals eerder aangegeven, afhankelijk van een groot aantal aspecten zoals de schade, de mate van vervanging, de bereikbaarheid van het dak, het aantal vierkante meters en het aantal uren die de werkzaamheden in beslag nemen.

Natuurlijk wenst u daar op voorhand zoveel mogelijke duidelijke informatie over. Na een dakinspectie kunnen wij daar helder over zijn. Vraagt u ons gerust om het dak te inspecteren zodat we een vrijblijvende offerte op kunnen maken. Dan weet u waar u aan toe bent en kunnen wij u zo goed mogelijk helpen. Een telefoontje is genoeg. Dan maken we direct een afspraak.

Aanvullende dakwerken

Vogelwering
Zinkwerken
Platte daken
Daklekkage

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00