+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakreiniging

Bij Nelo Dakwerken zorgen we ervoor dat uw dak in topconditie blijft met behulp van milieuvriendelijke dakreiniging. We verwijderen vuil, mos en andere neerslag van uw dak om de levensduur te verlengen en toekomstige reparatiekosten te minimaliseren.

In het proces van dakpannen reinigen, richten onze specialisten zich op elk detail. Onze dakreinigers behandelen het dak vervolgens met een speciale oplossing die niet alleen het dak grondig reinigt, maar ook de oorspronkelijke uitstraling van de dakpannen herstelt.

Bovendien inspecteren onze dakreinigers uw dak zorgvuldig op mogelijke lekkages of andere schade tijdens het daken schoonmaken. Als er gebreken worden ontdekt, adviseren zij u over de beste reparatiemethode. Dit is een belangrijke stap om de levensduur van uw dak te verlengen en dure reparaties in de toekomst te voorkomen.

Bovendien bieden we ook diensten aan zoals dakpannen impregneren. Deze service biedt extra bescherming aan uw dakpannen, waardoor ze langer meegaan en beter bestand zijn tegen de elementen. We bieden dit aan voor zowel dakpannen reinigen (zonder hogedruk) als voor dakpannen spuiten.

Bij Nelo Dakwerken begrijpen we dat het kostenplaatje ook belangrijk is. Daarom bieden we onze dakreinigingsdiensten aan tegen concurrerende prijzen. Maak vandaag nog de keuze voor een schoon, gezond en duurzaam dak met Nelo Dakwerken!