+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakdekker Oss

Nelo Dakwerken is een bedrijf uit Oss dat al meer dan 25 jaar als dakdekker actief is. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van daken. Ze bieden hun klanten een breed scala aan diensten zoals het vervangen van dakpannen, het aanbrengen van isolatie en het plaatsen van dakgoten.

De medewerkers van Nelo Dakwerken hebben veel ervaring en kennis op het gebied van dakwerken. Ze zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dakpannen en zinken constructies. Daarnaast zijn ze ook bekend met het leggen van dakisolatie en het repareren van daklekkages. Ze werken altijd met de beste materialen en gebruiken de nieuwste technieken.

Nelo Dakwerken geeft eerlijk advies aan hun klanten en laat ze weten wat de beste optie is voor hun dak. Ze proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Daarnaast bieden ze ook aan om de klanten te helpen bij het aanvragen van subsidie bij de overheid.

Het bedrijf heeft al veel positieve recensies gekregen van hun klanten. Ze worden geprezen om hun kwaliteit, klantvriendelijkheid en vakmanschap. De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en gedreven om hun klanten de beste service te bieden.

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat professionele dakwerken aanbiedt, dan is Nelo Dakwerken een goede keuze. Ze bieden een uitstekende service en gebruiken alleen de beste materialen. Ze staan bekend om hun kwaliteit en hun klantgerichte service. Als je hun diensten nodig hebt, kun je er zeker van zijn dat je tevreden zult zijn met de resultaten.

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Geen titel(Vereist)