+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Hellend dak dakshingles

Dakshingles, ook wel eens verkeerd benoemd als “daksingels“, zijn een veel gebruikte dakbedekking voor hellende daken, vooral in de Verenigde Staten, maar ook steeds populairder in Nederland en België. Deze shingles zijn vaak gemaakt van bitumen, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid, waterdichtheid en weerbestendigheid. Bitumen dakshingles zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te hanteren en te installeren zijn, en tegelijkertijd sterke bescherming bieden tegen verschillende weersomstandigheden.

Dakshingles bieden een aantrekkelijk en veelzijdig alternatief voor traditionele dakbedekking zoals dakpannen. Ze komen in diverse vormen, maten en kleuren, waardoor ze een aanzienlijke esthetische waarde toevoegen aan uw huis. Of u nu een moderne, traditionele of rustieke uitstraling voor uw dak wenst, er is altijd een dakshingle die past bij uw stijl en smaak.

Hoewel dakshingles een geweldige optie zijn voor het bedekken van hellende daken van woonhuizen, vereisen ze wel goed onderhoud om hun kwaliteit te behouden. 

Bij Nelo Dakwerken bieden we een breed scala aan hoogwaardige dakshingles om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste keuze voor uw woning en om uw dakshingles professioneel te installeren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe dakshingles uw woning kunnen verfraaien en beschermen.