Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Schoorstenen

De renovatie van schoorstenen is een belangrijke taak die veel kennis en ervaring vergt. Nelo Dakwerken is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de renovatie van schoorstenen. We hebben een uitgebreid assortiment aan diensten voor het renoveren van schoorstenen, waaronder het uitvoeren van inspecties, het repareren van lekkages, het herstellen van schade en het toepassen van speciale coating om schoorstenen tegen extreme weersomstandigheden te beschermen.

De medewerkers van Nelo Dakwerken zijn gecertificeerd en gekwalificeerd om de schoorstenen te renoveren. We gebruiken geavanceerde technologie├źn en apparatuur om ervoor te zorgen dat alle renoveringswerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Nelo Dakwerken biedt ook onderhoudsdiensten aan voor schoorstenen, waaronder regelmatig inspecteren, reiniging en reparatie. Deze diensten zijn essentieel om ervoor te zorgen dat schoorstenen in goede staat blijven en blijven voldoen aan de wet- en regelgeving.

Nelo Dakwerken is een betrouwbaar en ervaren bedrijf dat u kan helpen bij de renovatie van uw schoorsteen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het renoveren van uw schoorsteen.