+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Schoorstenen

Een goed onderhouden schoorsteen is essentieel voor de veiligheid en efficiëntie van uw huis. Bij Nelo Dakwerken zijn we gespecialiseerd in het renoveren en repareren van schoorstenen, en we hebben de expertise om een breed scala aan schoorsteenrenovatie diensten aan te bieden.

We zijn uitgerust om een schoorsteen lekkage te identificeren en repareren, voegen van de schoorsteen te herstellen en impregneerbehandelingen aan te brengen voor extra bescherming tegen extreme weersomstandigheden. Ons team van gecertificeerde experts gebruikt geavanceerde technologieën en apparatuur om te zorgen dat uw schoorsteenrenovatie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Schoorsteenrenovatie kosten kunnen soms flink in de papieren lopen. Bij Nelo Dakwerken streven we ernaar een kosteneffectieve oplossing te bieden die de levensduur en functionaliteit van uw schoorsteen verlengen. We kunnen u ook adviseren over het onderhoud van uw schoorsteen om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de wettelijke vereisten en in topconditie blijft.

Wilt u ook uw schoorsteen renoveren? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we de prestaties en veiligheid van uw schoorsteen kunnen verbeteren.