+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Schoorstenen

Het renoveren van schoorstenen is een taak die vereist dat de juiste kennis en ervaring worden toegepast. Nelo Dakwerken is een gespecialiseerd bedrijf dat een breed scala aan diensten biedt voor de renovatie van schoorstenen. Wij voeren inspecties uit, repareren lekkages, herstellen schade en passen speciale coatings toe om schoorstenen te beschermen tegen extreme weersomstandigheden.

Onze medewerkers zijn gecertificeerd en gekwalificeerd om schoorstenen te renoveren. Wij gebruiken geavanceerde technologie├źn en apparatuur om ervoor te zorgen dat alle renovatiewerkzaamheden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Bovendien kunnen we u adviseren over de beste manieren om uw schoorsteen te onderhouden, zodat deze in goede staat blijft en voldoet aan de wet- en regelgeving.

Bij Nelo Dakwerken begrijpen we hoe belangrijk het is om uw schoorsteen in topconditie te houden. Wij bieden betrouwbare en ervaren diensten voor de renovatie van uw schoorsteen en helpen u bij het onderhoud ervan. We kunnen u ook adviseren over eventuele verbeteringen die kunnen worden aangebracht om de prestaties van uw schoorsteen te verbeteren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het renoveren van uw schoorsteen.