Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Industrieel

Lekkage op een industrieel dak is een veel voorkomend probleem. Het kan schade aan het gebouw en de inhoud ervan veroorzaken, wat de kosten voor reparatie aanzienlijk kan verhogen. Bovendien kan lekkage ook een gezondheidsrisico vormen voor de mensen die de ruimte gebruiken.

Om lekkage op een industrieel dak te voorkomen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het dak in goede staat is. Dit kan door regelmatige inspecties uit te laten voeren en eventuele gebreken te laten repareren. Het is ook belangrijk dat het dak regelmatig schoongemaakt wordt, zodat er geen dode bladeren of ander vuil op kan blijven zitten.

Als lekkage al is opgetreden, is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen. Als de oorzaak een defect is, zal het dak gerepareerd moeten worden. Als de oorzaak een andere is, zoals een onvoldoende afvoer, zal het dak moeten worden aangepast.