+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakreparatie

  Dakpannen kwijt

  Ontbreken er dakpannen op uw dak na heftige weersomstandigheden? Dan kunnen onze dakdekkers deze voor u vervangen en eventuele schade snel herstellen. Met onze efficiënte en betrouwbare service zijn wij in staat om uw dak in topconditie te houden en het risico op verdere schade aan uw dak te minimaliseren.

  Bekijk 

  (Storm)schade

  Een flinke regen- of onweersbui kan leiden tot aanzienlijke stormschade aan uw dak. Onze dakdekkers begrijpen dat dit stressvol kan zijn en bieden daarom een snelle en betrouwbare service om uw dak zo snel mogelijk te repareren. Wij werken met zowel verzekeraars als particulieren om de schade op uw dak snel en efficiënt te herstellen.

  Bekijk 


Of het nu gaat om het herstel na een
daklekkage, dakpannen vervangen, of het onderhouden van uw zinken dakgoot, bij Nelo Dakwerken hebben we de ervaring en expertise om uw dakproblemen snel en efficiënt op te lossen. Van verschillende soorten dakpannen tot keramische nokvorsten, onze vakkundige dakdekkers kunnen met alle soorten materialen werken, inclusief traditionele bakgoten en moderne mastgoten.

 • Professionele partner in dakisolatie
 • Hoogwaardige isolatiematerialen
 • Verhoog uw woningwaarde
 • Isolatie voor energiezuinig wonen
 • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Geen titel(Vereist)