+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakreparatie

  Dakpannen kwijt

  Is er een flinke storm langsgekomen en zijn er dakpannen van uw dak verdwenen? Onze dakdekkers staan voor u klaar om ontbrekende dakpannen te vervangen en eventuele schade te herstellen.

  Bekijk 

  Dakpannen vervangen

  Is uw dak toe aan vernieuwing of zijn er regelmatig dakpannen die sneuvelen? Onze ervaren dakdekkers vervangen snel en vakkundig alle beschadigde dakpannen, zodat uw dak weer veilig en waterdicht is.

  Bekijk 

  (Storm)schade

  Een flinke storm kan leiden tot flinke schade aan uw dak. Onze dakdekkers begrijpen dat dit voor u stressvol kan zijn en bieden daarom een snelle en betrouwbare service om uw dakproblemen op te lossen.

  Bekijk 


Onze dakdekkers hebben veel ervaring met verschillende soorten dakreparaties en staan klaar om uw dak problemen op te lossen. Of u nu dakpannen wilt vervangen, lekkages wilt repareren of stormschade wilt herstellen, wij bieden een snelle en betrouwbare service. Lees verder om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen uw dak in topconditie te houden. Onze dak-experts staan altijd voor u klaar.