+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Loodwerk lekkage

Loodwerk is een essentieel onderdeel van uw dak dat een goede bescherming biedt tegen weersinvloeden en vocht. Helaas is loodwerk ook onderhevig aan slijtage en kan het na verloop van tijd beschadigd raken. Bij Nelo Dakwerken hebben we jarenlange ervaring in het uitvoeren van reparaties en vervangingen van loodwerk op daken van alle soorten en maten.

Bij Nelo Dakwerken geloven we in preventief onderhoud om dure reparaties in de toekomst te voorkomen. Daarom bieden we regelmatig onderhoud en inspecties aan om de conditie van uw loodwerk te controleren en kleine problemen aan te pakken voordat ze groter worden. Zo kunt u gerust zijn dat uw dak in topconditie blijft en uw huis optimaal beschermd is tegen de elementen.

Als u op zoek bent naar professionele en betrouwbare loodwerk reparatie of vervanging, neem dan contact op met Nelo Dakwerken. Onze ervaren dakdekkers staan klaar om u te helpen met al uw dak gerelateerde problemen en vragen.