Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Schoorsteen lekkage

Lekkages in de schoorsteen kunnen een grote bron van problemen zijn. Een lekkage kan ernstige schade veroorzaken aan de structuur van uw huis, of zelfs levensgevaarlijke situaties veroorzaken. Daarom is het belangrijk om direct actie te ondernemen als u een lekkage in uw schoorsteen opmerkt.

Als eerste stap moet u de lekkage zelf inspecteren. Kijk of er water of schimmel in de buurt van de schoorsteen is en als dat het geval is, probeer dan de oorzaak te vinden. Als de lekkage niet duidelijk is, of als u twijfelt aan uw eigen inspectie, neem dan contact met ons op om een ​​grondig onderzoek te laten doen.

Als de lekkage wordt veroorzaakt door een barst of een lekkage in de schoorsteen, is het belangrijk dat deze wordt gerepareerd. Als de lekkage wordt veroorzaakt door een defecte schoorsteenkap of loodwerk, moet deze worden vervangen.

Ten slotte moet u controleren of de schoorsteen luchtdicht is. Als er spleten of openingen in de schoorsteen zijn, kan deze lucht van buitenaf laten binnenstromen, wat kan leiden tot een verslechtering van de kwaliteit van het luchtverkeer in uw woning.

Het is belangrijk om te onthouden dat als u een lekkage in uw schoorsteen opmerkt, u direct actie moet ondernemen om verdere schade te voorkomen. Neem contact op Nelo Dakwerken om de lekkage in uw schoorsteen te laten repareren.