+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Schoorsteen lekkage

Een lekkende schoorsteen kan behoorlijk wat problemen veroorzaken voor uw woning, van waterschade tot structurele problemen. Bij Nelo Dakwerken begrijpen we de ernst van een schoorsteen lekkage en streven we ernaar deze zo snel mogelijk op te lossen om verdere schade te voorkomen. Ons team van ervaren dak-experts heeft de kennis en de tools om uw schoorsteen lekkage efficiënt en effectief aan te pakken.

Schoorsteen lekkages kunnen door diverse oorzaken ontstaan, variërend van een gebrekkige afdichting en scheuren in het metselwerk van de schoorsteen tot problemen met de aansluiting op de dakpannen. Ons ervaren team bij Nelo Dakwerken pakt niet alleen de symptomen van de lekkage aan, maar we graven dieper om de werkelijke oorzaak te identificeren. Hierdoor kunnen we de meest effectieve en duurzame oplossing aanbieden. We gebruiken enkel kwalitatief hoogstaande materialen en beproefde technieken bij uw schoorsteen reparatie, om toekomstige lekkages te voorkomen.

Wacht niet tot de schoorsteen lekkage meer problemen veroorzaakt. Neem direct contact op met Nelo Dakwerken. Wij bieden gratis inspecties en een vrijblijvende offerte, zodat u vooraf een duidelijk beeld heeft van de potentiële kosten. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij garanderen dat uw schoorsteen weer in perfecte staat wordt gebracht, klaar om de elementen het hoofd te bieden.