+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Schoorsteen lekkage

Een lekkende schoorsteen kan een groot probleem zijn voor uw dak en huis. Bij Nelo Dakwerken begrijpen we hoe belangrijk het is om deze lekkages zo snel mogelijk op te lossen en uw huis te beschermen tegen schade. Ons team van ervaren dak-experts heeft de expertise en tools om elke schoorsteenlekkage aan te pakken.

Een lekkende schoorsteen kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals slechte afdichting, scheuren in de schoorsteen of problemen met de dakpannen. Bij Nelo Dakwerken zorgen we ervoor dat we de oorzaak van de lekkage identificeren en de juiste oplossing bieden. Ons team maakt gebruik van hoogwaardige materialen en technieken om uw schoorsteen te repareren en ervoor te zorgen dat deze in de toekomst geen lekkages meer veroorzaakt.

Aarzel niet om contact op te nemen met Nelo Dakwerken. Wij bieden gratis inspecties en vrijblijvende offertes, zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn voordat we aan de slag gaan. Onze klanten zijn altijd 100% tevreden met ons werk en we zorgen ervoor dat uw schoorsteen weer in perfecte staat verkeert.