+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Zinken dakgoot

Nelo Dakwerken biedt professionele renovatie diensten voor uw zinken dakgoten. Als ervaren professionals garanderen wij dat uw oude, verweerde dakgoten zullen worden vervangen door een op maat gemaakte, nieuwe zinken dakgoot van de hoogste kwaliteit. We streven ernaar om alleen gebruik te maken van materialen van de hoogste kwaliteit en een uitstekende kwaliteit van werk te leveren, zodat uw nieuwe dakgoot jarenlang meegaat.

Het renovatieproces begint met de voorbereiding. Onze gekwalificeerde medewerkers zullen eerst uw oude dakgoot zorgvuldig verwijderen en de ondergrond grondig voorbereiden voor de installatie van de nieuwe dakgoot. Vervolgens worden er nieuwe zinken profielen gesneden en op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke specificaties van uw woning.

Bij Nelo Dakwerken hechten we veel waarde aan de afwerking van het werk. Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dakgoot beschermd blijft tegen corrosie, wordt het zinken oppervlak behandeld met een speciale coating. Dit beschermt uw dakgoot tegen weersinvloeden en voorkomt verdere schade.

Het installeren van uw nieuwe zinken dakgoot is de laatste stap in het renovatieproces. Bij Nelo Dakwerken werken we uitsluitend met de beste materialen en technieken, om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dakgoot niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch. We plaatsen uw nieuwe dakgoot met precisie en werken deze af met een waterdichte voeg. U kunt er daarom zeker van zijn dat uw nieuwe dakgoot u jarenlang zal beschermen tegen alle vormen van weersomstandigheden.

De toegevoegde waarde van een nieuwe zinken dakgoot is niet te onderschatten. Een goed functionerende dakgoot voorkomt dat water langs uw gevel stroomt en schade aan uw woning veroorzaakt. Met een professionele renovatie van uw zinken dakgoten bespaart u kosten en zorgen op de lange termijn. Door te investeren in een nieuwe dakgoot, verhoogt u de waarde van uw huis en verbetert u de uitstraling ervan.