Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Zinken dakgoot

Bij Nelo Dakwerken is het mogelijk om uw zinken dakgoot te renoveren. Uw oude, verweerde dakgoot wordt vervangen door een nieuwe, op maat gemaakte zinken dakgoot. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal en een uitstekende kwaliteit van werk, garanderen wij u een dakgoot die u jarenlang zal meegaan.

Het proces begint met de voorbereiding. Allereerst wordt uw oude dakgoot verwijderd en de ondergrond voorzien van een voorbehandeling. Vervolgens worden er nieuwe zinken profielen gesneden en op maat gemaakt. Hierna worden de zinken profielen voorzien van een speciale coating die het oppervlak beschermt tegen corrosie.

Het laatste deel van de renovatie bestaat uit het aanbrengen van de zinken dakgoot en het afwerken met een waterdichte voeg. U kunt er zeker van zijn dat uw nieuwe dakgoot u jarenlang tegen elke vorm van weersomstandigheden beschermd.

Uw nieuwe zinken dakgoot is een investering die u alleen maar voordelen biedt. Uw dakgoot zal een lange levensduur hebben, het water afvoeren en uw woning beschermen tegen schade door overmatig water. Kortom, bij Nelo Dakwerken bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige renovatie van uw zinken dakgoot!