+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Vogelwering

Vogels kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan de natuur, maar soms kunnen ze ook overlast veroorzaken, vooral op daken en dakgoten. Niet alleen de vogels zelf kunnen voor overlast zorgen, maar ook hun uitwerpselen en de parasieten die ze bij zich dragen, kunnen schade veroorzaken aan uw eigendom. Gelukkig is het mogelijk om vogeloverlast te voorkomen door middel van professionele vogelwering, zonder dat het ten koste gaat van het welzijn van de vogels.

Er zijn verschillende soorten vogelwering mogelijk, afhankelijk van de grootte van de vogels en de mate van overlast. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een netconstructie, spiraalveer of schrikdraad om vogels te weren. Bij NELO Dakwerken zorgen we voor een op maat gemaakte oplossing die past bij uw specifieke situatie en de omgeving waarin u zich bevindt.

Kortom, vogeloverlast kan leiden tot schade en ongemak en het is daarom belangrijk om effectieve maatregelen te nemen. Bij NELO Dakwerken begrijpen we de noodzaak van diervriendelijke oplossingen en bieden we een breed scala aan vogelwering oplossingen om overlast te voorkomen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen om uw eigendom te beschermen tegen vogeloverlast.