+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Vogelwering

Vogels verrijken onze natuurlijke omgeving, maar kunnen ook hinder en schade veroorzaken, met name aan daken en dakgoten. Ze dragen uitwerpselen en parasieten bij zich die uw eigendom kunnen aantasten. Bij NELO Dakwerken bieden we effectieve vogelwering oplossingen die vogeloverlast voorkomen zonder het welzijn van de vogels te schaden.

Er zijn diverse soorten vogelwering beschikbaar, afgestemd op de soort en grootte van de vogels en de mate van overlast. Bijvoorbeeld, net constructies, spiralen, en schrikdraad kunnen effectieve methoden zijn om vogels op een humane manier te weren. Onze specialisten stellen een maatoplossing voor die aansluit bij uw specifieke situatie en omgeving.

Vogelpinnen zijn een populaire oplossing voor het voorkomen van nestvorming door vogels. Ze zijn ontworpen om te voorkomen dat vogels landen en nestelen zonder ze te schaden. Roofguards zijn een ander soort vogelwering die effectief zijn bij het beschermen van uw dak tegen roofvogels en kraaien.

Als u zonnepanelen heeft, kunnen Solarguards een ideale oplossing zijn. Ze beschermen uw zonnepanelen tegen schade door vogels en voorkomen dat vogels zich onder de panelen nestelen.

Het voorkomen van vogeloverlast is essentieel om schade en ongemak te voorkomen. Bij NELO Dakwerken begrijpen we het belang van een professionele bij het oplossen van dit probleem. Wij bieden een breed scala aan diervriendelijke vogelwering oplossingen. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe we uw eigendom kunnen beschermen tegen vogeloverlast.