Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Plat dak

  Isoleren

  Heeft u een plat dak dat geïsoleerd moet worden? Met Nelo Dakwerken bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van platte daken en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van dit soort werkzaamheden.

  Bekijk 

  Bitumen

  Een bitumen plat dak is een kosteneffectief dak dat veel voordelen biedt. Het dak is opgebouwd uit verschillende lagen: een onderlaag van isolatie, gevolgd door een laag bitumen, in combinatie met speciale kunststofdeklaag.

  Bekijk 

  Renovatie

  Het hebben van een plat dak voegt een stukje functionaliteit toe aan elke woning. Maar een plat dak heeft ook meer onderhoud nodig dan een schuin dak. Daarom is het belangrijk dat u een betrouwbaar bedrijf inschakelt voor het renoveren van uw plat dak.

  Bekijk 

  Industrieel

  Lekkage op een industrieel dak is een veel voorkomend probleem. Het kan schade aan het gebouw en de inhoud ervan veroorzaken, wat de kosten voor reparatie aanzienlijk kan verhogen.

  Bekijk 

  Lekkage

  Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag bij het repareren van uw plat dak. Onze professionals bekijken eerst de oorzaak van de lekkage en zullen vervolgens een plan maken om het probleem op te lossen.

  Bekijk