+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Plat dak

  Isoleren

  Wilt u besparen op uw energierekening? Overweeg dan dakisolatie. Het verhoogt uw comfort en vermindert het energieverbruik.

  Bekijk 

  Bitumen

  Een bitumen dakbedekking gaat 25 jaar mee en is goed bestand tegen weer en wind. Bovendien is het relatief goedkoop en makkelijk te onderhouden.

  Bekijk 

  Renovatie

  Een dakrenovatie kan uw platte dak weer als nieuw maken en de levensduur verlengen. We adviseren graag over de beste aanpak en materialen.

  Bekijk 

  Industrieel

  Bij het aanleggen van een industrieel dak spelen veiligheid en functionaliteit een grote rol. Onze experts hebben ruime ervaring in deze sector.

  Bekijk 

  Lekkage

  Lekkage in een plat dak kan leiden tot waterschade en hoge kosten. Laat het op tijd opsporen en repareren door onze ervaren dakdekkers.

  Bekijk 

  EPDM Dakbedekking

  EPDM dakbedekking is een duurzaam materiaal dat vaak wordt gebruikt voor platte daken.

  Bekijk 

 

Nelo Dakwerken biedt verschillende diensten aan op het gebied van platte daken. Een plat dak heeft specifieke eigenschappen die verschillen van een hellend dak en daarom is het van belang dat het juiste materiaal en de juiste techniek wordt gebruikt voor een goede plaatsing en onderhoud van het dak.

Het platte dak heeft veel voordelen, zo is het goedkoper in materiaal- en arbeidskosten en biedt het een extra leefruimte op het dak. Maar het is ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de specifieke problemen die een plat dak kan veroorzaken, zoals lekkage en slechte isolatie.

Nelo Dakwerken biedt verschillende diensten aan om uw plat dak te repareren, renoveren of te vernieuwen. Onze deskundige en ervaren vakmensen maken gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om uw plat dak in topconditie te brengen en te houden.

 • Professionele partner in dakisolatie
 • Hoogwaardige isolatiematerialen
 • Verhoog uw woningwaarde
 • Isolatie voor energiezuinig wonen
 • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Geen titel(Vereist)