+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakgoot coating

Een dakgoot is voortdurend blootgesteld aan diverse weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw, zonlicht en zure regen. Deze factoren kunnen leiden tot roestvorming, corrosie en uiteindelijk tot schade aan uw woning. Bij Nelo Dakwerken bieden we de innovatieve Fixum Coat Gootrenovatie aan, die uw dakgoot beschermt tegen dergelijke invloeden en de levensduur aanzienlijk verlengt.

Hoogwaardige bescherming voor uw dakgoot
De Fixum Coat Gootrenovatie is een dakgoot coating samengesteld uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Deze geavanceerde twee-componentencoating zorgt voor een waterdichte en duurzame bescherming van uw dakgoot.

Een essentieel voordeel van een kwalitatieve dakgoot coating is de bescherming tegen corrosie en veroudering. Zonder de juiste bescherming kan uw dakgoot na verloop van tijd gaan roesten en corroderen. Dit kan leiden tot lekkages die aanzienlijke schade aan uw woning kunnen veroorzaken. Fixum Coat Gootrenovatie beschermt uw dakgoot tegen dergelijke risico’s, waardoor de levensduur van uw dakgoot wordt verlengd en u op de lange termijn bespaart op reparatie- en vervangingskosten.

Extra voordelen van Fixum Coat Gootrenovatie
De Fixum Coat Gootrenovatie biedt naast zijn beschermende werking nog meer voordelen. De coating is gemakkelijk aan te brengen en geeft uw dakgoot een strakke, professionele uitstraling. Dit draagt niet alleen bij aan de esthetische waarde van uw woning, maar kan ook de marktwaarde van uw huis verhogen. Bovendien bieden wij garantie op de Fixum Coat Gootrenovatie, waardoor u zeker weet dat uw dakgoot jarenlang optimaal beschermd is. Neem voor advies en meer informatie contact op met ons team Nelo Dakwerken, gevestigd in Oss.