+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakgoot coating

Een dakgoot heeft te lijden onder allerlei weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, zonlicht en zure regen. Dit kan leiden tot roest en corrosie en uiteindelijk tot lekkages en schade aan uw woning. De Fixum Coat Gootrenovatie van Nelo Dakwerken biedt bescherming tegen deze invloeden en verlengt daarmee de levensduur van uw dakgoot. De coating is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Het is een twee-componenten-systeem dat zorgt voor een waterdichte en duurzame bescherming van uw dakgoot.

Een belangrijke toegevoegde waarde van een goede dakgoot coating is de bescherming tegen corrosie en veroudering. Zonder de juiste bescherming kan uw dakgoot in de loop van de tijd gaan roesten en corroderen. Dit kan leiden tot lekkages en schade aan uw woning. De Fixum Coat Gootrenovatie beschermt uw dakgoot tegen deze invloeden, waardoor uw dakgoot langer meegaat en u minder kosten hoeft te maken voor reparaties en vervanging. Het is daarom een duurzame en verstandige investering in uw woning.

Daarnaast biedt de Fixum Coat Gootrenovatie nog andere voordelen. Zo is de coating gemakkelijk aan te brengen en geeft het uw dakgoot een glanzende en professionele uitstraling. Hierdoor ziet uw woning er niet alleen beter uit, maar krijgt het ook een hogere waarde. Nelo Dakwerken biedt bovendien garantie op de Fixum Coat Gootrenovatie, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw dakgoot jarenlang goed beschermd is.

Kortom, de dakgoot coating van Nelo Dakwerken is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een duurzame en effectieve manier om uw dakgoot te beschermen tegen de invloeden van het weer. Het verlengt de levensduur van uw dakgoot en beschermt uw woning tegen schade door overmatig water. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen en geeft het uw dakgoot een professionele uitstraling.