Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Dakgoot coating

De Fixum Coat Gootrenovatie van Nelo Dakwerken is een innovatieve manier om uw dakgoot te beschermen tegen het weer en andere invloeden. De coating is een tweecomponentensysteem dat de dakgoot beschermt tegen regen en sneeuw, UVstraling, zure regen, zout en andere invloeden. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, waardoor het een lange levensduur heeft. De coating is gemakkelijk aan te brengen en geeft uw dakgoot een glanzende, professionele uitstraling.

Bovendien beschermt het uw dakgoot tegen corrosie en veroudering, waardoor uw dakgoot langer meegaat. Nelo Dakwerken biedt ook een garantie op de Fixum Coat Gootrenovatie, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw dakgoot jarenlang goed beschermd is. Als u op zoek bent naar een duurzame manier om uw dakgoot te beschermen, dan is de dakgoot coating van Nelo Dakwerken een uitstekende keuze.