+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakrenovatie

  Schoorstenen

  Laat uw schoorsteen controleren om lekkages en brandgevaar te voorkomen. Wij bieden professionele en veilige oplossingen om uw schoorsteen weer in topconditie te krijgen.

  Bekijk 

  Nokvorsten

  Voorkom lekkages en loszittende nokvorsten door uw nokken te laten renoveren. Onze experts zorgen voor een duurzame en esthetisch verantwoorde oplossing.

  Bekijk 

  Zinken dakgoot

  Een zinken dakgoot is niet alleen functioneel, maar ook een mooie toevoeging aan uw dak. Wij leveren en installeren op maat gemaakte zinken dakgoten van hoge kwaliteit.

  Bekijk 

  Dakgoot coating

  Laat uw dakgoot behandelen met een speciale coating om roest, corrosie en lekkages te voorkomen. Onze coating is duurzaam en biedt een langdurige bescherming voor uw dakgoot.

  Bekijk 

  Dak isoleren

  Bespaar energie en verhoog uw wooncomfort door uw dak te isoleren. Wij bieden een professionele en betaalbare oplossing om uw dak te isoleren en de warmte in huis te houden.

  Bekijk 

 

Een dak is een belangrijk onderdeel van uw woning en dient in goede staat te verkeren om lekkages en andere problemen te voorkomen. Het renoveren van een plat kan een ingrijpende klus zijn die u het beste kunt overlaten aan ervaren professionals. Nelo Dakwerken is een erkend en betrouwbaar dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren van platte daken. Met jarenlange ervaring en gebruik van hoogwaardige materialen en technieken zorgt Nelo Dakwerken ervoor dat uw plat dak weer in topconditie is.