+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakrenovatie

  Schoorsteenrenovatie

  Om lekkages en brandrisico's te voorkomen, is het van cruciaal belang om uw schoorsteen te laten inspecteren en renoveren. Wij zorgen voor een professionele, veilige oplossing om uw schoorsteen weer naar topprestaties te brengen.

  Bekijk 

  Daknok vervangen

  Bescherm uw dak tegen lekkages en loszittende nokvorsten door renovatie van uw nokken. Soms is het zelfs nodig om na te denken over een daknok vervangen. Onze experts leveren duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossingen en adviseren u graag in de verschillende soorten nokvorsten.

  Bekijk 

  Dakgoot vervangen

  Als u op zoek bent naar een betrouwbare dienstverlener voor uw dakgoot reparatie of vervanging, dan bent bij ons aan het juiste adres. Of u nu een bakgoot of mastgoot heeft, zinken of kunststof dakgoot, wij zijn uitgerust om ze te onderhouden en indien nodig te vervangen.

  Bekijk 

  Dakgoot coating

  Bescherm uw dakgoot tegen roest, corrosie en lekkages met een speciale coating. Onze duurzame coating biedt langdurige bescherming voor verschillende soorten dakgoten.

  Bekijk 

  Dak isoleren

  Uw comfort en energie-efficiëntie gaan hand in hand bij dak isolatie. Of u nu een schuin dak, plat dak of uw zolder wilt isoleren, Nelo Dakwerken biedt een betaalbare, professionele oplossing die helpt om de warmte binnen te houden.

  Bekijk 

 

Een dak dient goed onderhouden te zijn om lekkages en aanverwante problemen te voorkomen. Een dakrenovatie kan daarbij een uitdagende taak zijn, waarbij ervaren professionals zoals ons team onmisbaar zijn. Wij zijn een gecertificeerd en betrouwbaar dakdekkersbedrijf, gespecialiseerd in dakrenovaties, met name van platte daken. Dankzij onze ervaring en het gebruik van topkwaliteit materialen en technieken, verzekeren wij u dat uw plat dak weer optimaal presteert. Neem voor advies en meer informatie gerust contact op met het team van Nelo Dakwerken, gevestigd in Oss.

 • Professionele partner in dakisolatie
 • Hoogwaardige isolatiematerialen
 • Verhoog uw woningwaarde
 • Isolatie voor energiezuinig wonen
 • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Geen titel(Vereist)