Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Dakrenovatie

  Schoorstenen

  De renovatie van schoorstenen is een belangrijke taak die veel kennis en ervaring vergt. Nelo Dakwerken is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de renovatie van schoorstenen.

  Bekijk 

  Nokvorsten

  Als u op zoek bent naar een expert in renovatie van nokvorsten, dan bent u bij Nelo Dakwerken aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers staan klaar om uw nokvorst te renoveren en te moderniseren.

  Bekijk 

  Zinken dakgoot

  Bij Nelo Dakwerken is het mogelijk om uw zinken dakgoot te renoveren. Uw oude, verweerde dakgoot wordt vervangen door een nieuwe, op maat gemaakte zinken dakgoot.

  Bekijk 

  Dakgoot coating

  De Fixum Coat Gootrenovatie van Nelo Dakwerken is een innovatieve manier om uw dakgoot te beschermen tegen het weer en andere invloeden.

  Bekijk 

  Dak isoleren

  Heeft u erover nagedacht om uw dak te isoleren? Goede isolatie van uw dak is belangrijk om uw energierekening te verlagen en tegelijkertijd een comfortabel en gezond binnenklimaat te creƫren.

  Bekijk