+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakgoot schoonmaken

Het regelmatig schoonmaken en onderhouden van uw dak en dakgoten is van cruciaal belang voor het behoud ervan. Bij Nelo Dakwerken begrijpen we dit en bieden we gespecialiseerde diensten aan om ervoor te zorgen dat uw dak vrij blijft van potentieel schadelijk vuil en afval. Onze ervaren dakreinigers maken gebruik van speciale gereedschappen en technieken, waaronder het reinigen van zinken dakgoten en kunststof dakgoten, maar ook reiniging van uw mastgoot om een grondige en efficiënte reiniging te garanderen.

Hoe vaak dakgoten schoonmaken?
De frequentie waarmee u uw dakgoten moet schoonmaken, kan variëren op basis van verschillende factoren, zoals het klimaat, de omgeving en het type begroeiing rondom uw huis. Over het algemeen wordt aanbevolen om uw dakgoten minimaal twee keer per jaar schoon te maken: een keer in de herfst na het vallen van de bladeren en een keer in het voorjaar om de winterse ophoping van vuil en afval te verwijderen.

In gebieden met veel bomen of begroeiing die in de buurt van uw huis groeien, kunnen uw dakgoten vaker verstopt raken. In dergelijke gevallen kan het nodig zijn om uw dakgoten vaker schoon te maken, mogelijk elk kwartaal of zelfs maandelijks, om verstoppingen te voorkomen en de goede werking van uw dakgootsysteem te waarborgen.

Het is ook raadzaam om uw dakgoten te inspecteren na zware regenval of stormen, omdat deze situaties extra vuil en puin kunnen veroorzaken dat zich kan ophopen en de afvoer kan belemmeren.

De gevolgen van verstopte dakgoten
Verstopte dakgoten kunnen leiden tot problemen zoals wand- en houtrot. Door regelmatig uw dakgoten schoon te maken en te onderhouden, kunt u deze problemen vermijden en de levensduur van uw dak en dakgoten verlengen. Bij Nelo Dakwerken begrijpen we de belangrijke rol van goed functionerende dakgoten en bieden we professionele reinigingsdiensten aan om verstoppingen te voorkomen en de functionaliteit van uw dakgootsysteem te optimaliseren.

Optimaliseer zowel de uitstraling als de functionaliteit van uw dak met de professionele diensten van Nelo Dakwerken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw dak te laten reinigen, dakpannen te laten impregneren en te zorgen voor een dak dat zowel aan de buiten- als de binnenzijde voldoet aan alle eisen.