+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakservice

  Vogelwering

  Onze experts zijn opgeleid om op een verantwoorde manier vogels te weren zonder schade aan uw dak te veroorzaken. Ontdek meer over onze diervriendelijke vogelwering oplossingen en hoe we u kunnen helpen om uw dak te beschermen.

  Bekijk 

  Dakgoot schoonmaken

  Verstopte dakgoten kunnen leiden tot vervelende problemen zoals lekkages en waterschade. Laat daarom uw dakgoten regelmatig schoonmaken door onze professionele dakdekkers. Wij zorgen voor een effectieve reiniging van uw dakgoten.

  Bekijk 

  Dakreiniging

  Ziet uw dak er vies en verweerd uit? Dan is het tijd voor een professionele dakreiniging door NELO Dakwerken. Onze experts zorgen voor een grondige reiniging van uw dak, waardoor het er weer als nieuw uitziet.

  Bekijk 

  Zonnepanelen schoonmaken

  Bij NELO Dakwerken begrijpen we hoe belangrijk het is om zonnepanelen in optimale staat te houden, zodat ze maximaal rendement blijven leveren. Laat uw zonnepanelen schoonmaken door onze specialisten.

  Bekijk 

  Dakgootbescherming

  Dakgootbescherming is van essentieel belang om verstopte dakgoten en waterschade aan woonhuizen en bedrijfspanden te voorkomen. Wij werken onder andere met een gootdrain, dakgoottegel en dakgootborstel.

  Bekijk 


Bescherm uw dak tegen weersinvloeden, vogelschade en andere factoren met de uitgebreide
dak services van NELO Dakwerken. Of u nu informatie nodig heeft over vogelwering, het reinigen van dakgoten, of een professionele dakreiniging en -coating, onze gekwalificeerde experts leveren advies op maat. 

 • Professionele partner in dakisolatie
 • Hoogwaardige isolatiematerialen
 • Verhoog uw woningwaarde
 • Isolatie voor energiezuinig wonen
 • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Geen titel(Vereist)