nokvorst

De top van uw dak is cruciaal voor de stabiliteit van uw dak! Een nokvorst repareren moet dus perfect gedaan worden. Onze ervaren dakdekkers voeren dit duurzaam uit!

Nokvorst 

Nokvorsten zijn de speciale dakpannen die bovenop op de punt van uw dak zitten en daarmee het dak dus afsluiten. Het is de ultieme bescherming van uw dakconstructie en zorgt daarnaast ook nog eens voor een stukje isolatie. De dakpannen van de nokvorst vangen natuurlijk wel de hardste klappen van het gehele dak. De regen, wind, vorst en hitte kunnen het cement onder de nokvorsten aantasten. Hierdoor kan het cement poreus worden. Als dit het geval is na jaren trouwe dienst neemt de kans op lekkage en schade natuurlijk aanzienlijk toe. Vooral bij oudere huizen is de nokvorst daardoor dus vaak niet meer in goede staat! NELO Dakwerken is specialist in onderhoud en reparatie van uw nokvorst!

Waarom renoveren

  • Waterafstotende werking
  • Stormvaste bevestiging
  • Verlenging levensduur
  • Voorkomen houtrot
  • Beschermen dakconstructie
  • Milieuvriendelijk

Uw nokvorst is misschien wel het belangrijkste element van uw dak. Deze materie dient zeer zeker regelmatig aan controle te worden onderworpen. Neemt u hiermee geen risico; een kapotte nokvorst kan aanzienlijke schade veroorzaken!

Controle

NELO Dakwerken adviseert om uw nokvorst periodiek te laten controleren. heeft u signalen zoals omschreven herkend of wilt voor de zekerheid een kosteloze inspectie laten uitvoeren neemt u dan vrijblijvend contact op met onze experts! Wij helpen u graag!

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00