+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakdekker Veghel

Nelo Dakwerken is een dakdekkersbedrijf dichtbij Veghel met jarenlange ervaring in dakrenovatie en dakreparaties. Onze professionele dakdekkers werken met hoge kwaliteit materialen en technieken om u een duurzaam en goedkoop, maar kwalitatief uitstekend dak te bieden. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder dakrenovaties, dakbedekking, reparaties, onderhoud en inspectie.

Nelo Dakwerken is gespecialiseerd in daken voor particuliere woningen, bedrijven en industrie. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste dak voor uw woning of bedrijf. We bieden verschillende soorten dakbedekking zoals bitumen, EPDM, pvc, zink, koper, aluminium en meer. We zorgen ervoor dat uw dak langer meegaat met het beste materiaal en onze deskundige technieken.

Met Nelo Dakwerken krijgt u een hoogwaardige service en kwaliteit. We bieden u een uitstekende garantie, waardoor u zeker bent van een duurzame en kosteneffectieve oplossing. We zijn gecertificeerd en bieden u een uitstekende service. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste materiaal voor uw dak.

Nelo Dakwerken biedt ook inspecties en onderhoud aan. We komen langs om uw dak te inspecteren en eventuele reparaties uit te voeren. U kunt ons ook bellen als u problemen heeft met uw dak. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen.

Nelo Dakwerken is gevestigd dichtbij Veghel en biedt diensten aan in de regio. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u meer informatie wilt. Wij helpen u graag verder!

  • Professionele partner in dakisolatie
  • Hoogwaardige isolatiematerialen
  • Verhoog uw woningwaarde
  • Isolatie voor energiezuinig wonen
  • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Geen titel(Vereist)