+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakdekker Tiel

Als het op dakwerken aankomt, is Nelo Dakwerken de toonaangevende keuze in Tiel en omgeving. Met jarenlange ervaring en een team van deskundige dakdekkers biedt Nelo Dakwerken een breed scala aan diensten om aan al uw dakbehoeften te voldoen. Of u nu een eenvoudige reparatie nodig heeft, een volledige dakrenovatie wilt laten uitvoeren of een nieuw dak wilt laten plaatsen, Nelo Dakwerken staat voor u klaar met professionele service en vakmanschap van topkwaliteit.

Een betrouwbaar bedrijf

Nelo Dakwerken is een betrouwbaar bedrijf met een uitstekende reputatie in Tiel en de omgeving. Als erkend dakdekkersbedrijf zijn ze gespecialiseerd in alle soorten dakwerken, waaronder platte daken, hellende daken, bitumen daken, EPDM-daken, pannendaken en meer. Met hun expertise en ervaring zijn ze in staat om aan de behoeften van zowel residentiële als commerciële klanten te voldoen.

Professionele diensten

Nelo Dakwerken biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan uw specifieke dakbehoeften te voldoen. Of u nu een klein reparatieproject heeft of een grotere dakrenovatie of nieuwbouwproject wilt laten uitvoeren, ze hebben de juiste oplossingen voor u. Enkele van de diensten die ze aanbieden zijn onder andere:

  1. Dakreparatie: Nelo Dakwerken kan snel en efficiënt alle soorten dakreparaties uitvoeren, zoals het repareren van lekkages, beschadigde dakbedekking, kapotte dakgoten en meer. Ze zorgen ervoor dat uw dak weer in optimale staat verkeert en bescherming biedt tegen de elementen.
  2. Dakrenovatie: Als uw dak verouderd is of schade heeft opgelopen, kan Nelo Dakwerken een complete dakrenovatie uitvoeren om uw dak te vernieuwen en te versterken. Ze kunnen uw dakbedekking vervangen, isolatie verbeteren en andere upgrades uitvoeren om de prestaties van uw dak te optimaliseren.
  3. Nieuwbouw: Voor nieuwbouwprojecten biedt Nelo Dakwerken professionele dakdekker services om nieuwe daken te installeren die aan de hoogste normen voldoen. Ze werken nauw samen met aannemers en bouwteams om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dak perfect wordt geïnstalleerd en klaar is om de tand des tijds te doorstaan.

Vakmanschap en kwaliteit

Bij Nelo Dakwerken staat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Ze maken gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om duurzame en betrouwbare resultaten te leveren. Hun ervaren dakdekkers zijn goed opgeleid en op de hoogte van de nieuwste technieken en trends in de dakdekker industrie.

  • Professionele partner in dakisolatie
  • Hoogwaardige isolatiematerialen
  • Verhoog uw woningwaarde
  • Isolatie voor energiezuinig wonen
  • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Geen titel(Vereist)