+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakdekker Heesch

dakdekker HeeschWij zijn al meer dan 20 jaar actief als dakdekker in Heesch. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van dakbedekking, zoals Bitumen, Dakpannen of leien daken. Al meer dan 20 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor vele lokale bedrijven en particulieren uit Heesch.

We hebben een breed assortiment aan dakbedekkingen, van Bitumen tot leien en dakpannen. We bieden ook dakreparaties aan, waaronder het herstellen van lekkages, het vernieuwen van dakbedekking, het repareren van schoorstenen en het vervangen van dakgoten.

Als klant kun je rekenen op een gedegen advies en vakkundige service. Nelo Dakwerken biedt een volledige service, van het ontwerp en de voorbereiding tot de uitvoering. We hebben een team van gespecialiseerde medewerkers die de klus professioneel en vakkundig klaar krijgen.

Daarnaast bieden we ook preventieve onderhouds- en inspectiediensten aan. We inspecteren de dakbedekking en het dak op schade, lekkages, veroudering en onvolkomenheden. We adviseren over de beste oplossing voor het probleem en helpen bij het uitvoeren van de reparaties.

Kortom, Nelo Dakwerken is een betrouwbare partner voor al je dakwerken in Heesch. We bieden een breed assortiment diensten, een gedegen advies en vakkundige service. Of het nu gaat om het repareren van een lekkage of het plaatsen van nieuwe dakbedekking, bij Nelo Dakwerken kun je rekenen op een professionele afwerking.

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Geen titel(Vereist)