+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakdekker Gouda

Nelo Dakwerken is een bedrijf dat dakservices aanbiedt in Gouda. Onze dakservices zijn ontworpen om klanten te helpen bij het onderhouden en verbeteren van hun daken. Wij bieden verschillende diensten aan, waaronder het repareren en vernieuwen van daken, het vervangen van dakbedekking, het installeren van dakgoten en het aanbrengen van lood- en loodvrije bekleding.

Nelo Dakwerken heeft een jarenlange ervaring in dakbedekkingswerken. Ons team van experts is opgeleid in het leveren van kwaliteit diensten die voldoen aan de hoogste standaarden. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat het werk dat we uitvoeren van de beste kwaliteit is.

We begrijpen dat het belangrijk is om een dak te hebben dat in goede staat is om ervoor te zorgen dat uw woning goed beschermd is tegen de elementen. Daarom bieden we een breed scala aan diensten aan, waaronder inspecties, reparaties, vervangingen en renovaties. We zorgen ervoor dat het dak in goede staat blijft, zodat uw woning veilig en gezond is.

We bieden ook garanties met betrekking tot onze werkzaamheden en we staan ​​altijd klaar om helpen bij het oplossen van eventuele problemen die tijdens het proces kunnen optreden.

Nelo Dakwerken is een betrouwbare partner voor al uw dakwerken. We bieden een kwaliteitsgarantie en een uitstekende klantenservice. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan helpen uw dak te verbeteren of te repareren, neem dan contact met ons op. Wij staan ​​altijd klaar om u te helpen met al uw dakwerken.

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Geen titel(Vereist)