+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakdekker Den Dolder

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren dakdekker in Den Dolder, dan bent u bij Nelo Dakwerken aan het juiste adres. Hoewel Nelo Dakwerken niet gevestigd is in Den Dolder, verzorgt het bedrijf wel veel werkzaamheden in deze regio. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, het repareren van lekkages of het plaatsen van een compleet nieuw dak, Nelo Dakwerken heeft de expertise en ervaring om het werk snel en vakkundig uit te voeren.

Vakmanschap en kwaliteit

Nelo Dakwerken staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit. Het bedrijf werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen en zorgt voor een perfecte afwerking van iedere klus. Of het nu gaat om een klein reparatieklusje of een grootschalig project, Nelo Dakwerken zorgt altijd voor een uitstekend resultaat.

Uitgebreide dienstverlening

Nelo Dakwerken biedt een uitgebreide dienstverlening op het gebied van dakwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan:

 • Dakreparaties: Of het nu gaat om een kleine lekkage of om grote schade aan uw dak, Nelo Dakwerken staat voor u klaar om het probleem snel en vakkundig op te lossen.
 • Dakrenovatie: Wanneer uw dak aan vervanging toe is, kan Nelo Dakwerken een compleet nieuwe dakbedekking voor u verzorgen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende materialen, zoals dakpannen, bitumen of EPDM.
 • Dakisolatie: Een goed geïsoleerd dak is essentieel voor het besparen van energie. Nelo Dakwerken kan uw dak isoleren om warmteverlies te voorkomen en uw energierekening te verlagen.
 • Dakinspectie: Voorkomen is beter dan genezen. Daarom biedt Nelo Dakwerken een uitgebreide dakinspectie aan om eventuele problemen tijdig te ontdekken en op te lossen.

Service en garantie

Bij Nelo Dakwerken staat service hoog in het vaandel. Het bedrijf biedt dan ook garantie op al zijn werkzaamheden. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan kunt u rekenen op een snelle en vakkundige oplossing.

Contact opnemen met Nelo Dakwerken

Heeft u interesse in de dienstverlening van Nelo Dakwerken? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U kunt telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen op de website. Een van de medewerkers van Nelo Dakwerken neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Professionele partner in dakisolatie
 • Hoogwaardige isolatiematerialen
 • Verhoog uw woningwaarde
 • Isolatie voor energiezuinig wonen
 • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Geen titel(Vereist)