+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakdekker De Bilt

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele dakdekker in De Bilt? Maak dan kennis met Nelo Dakwerken. Hoewel wij niet gevestigd zijn in De Bilt, verzorgen wij hier wel veel werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak zijn wij dé specialist op het gebied van dakbedekking en dakonderhoud.

Onze diensten in De Bilt

Bij Nelo Dakwerken kunt u terecht voor verschillende diensten op het gebied van dakbedekking en dakonderhoud. Hieronder vindt u een overzicht van onze werkzaamheden in De Bilt:

 1. Dakinspectie: Voorkom problemen met uw dak en laat regelmatig een dakinspectie uitvoeren door Nelo Dakwerken. Wij controleren uw dak op eventuele beschadigingen of slijtage en zorgen voor tijdige reparatie of vervanging van uw dakbedekking.
 2. Dakreparatie: Heeft u last van lekkage of andere problemen met uw dak? Dan staan wij voor u klaar. Onze ervaren dakdekkers zorgen voor vakkundige reparatie van uw dak, zodat u weer jarenlang van een droog en veilig dak kunt genieten.
 3. Dakrenovatie: Is uw dak aan vervanging toe? Dan is een dakrenovatie wellicht de oplossing. Wij vervangen uw oude dakbedekking door nieuwe en zorgen voor een duurzaam en goed geïsoleerd dak.
 4. Dakisolatie: Bespaar op uw energierekening door uw dak te laten isoleren door Nelo Dakwerken. Wij zorgen voor een goede isolatie van uw dak, waardoor u in de winter de warmte beter binnenhoudt en in de zomer de warmte juist buiten blijft.
 5. Schoorsteenrenovatie: Ook voor schoorsteenrenovatie kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor vakkundige reparatie of vervanging van uw schoorsteen, zodat u weer veilig kunt stoken.

Waarom kiezen voor Nelo Dakwerken?

Als u kiest voor Nelo Dakwerken, kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Wij werken alleen met de beste materialen en zorgen voor een vakkundige uitvoering van onze werkzaamheden. Daarnaast bieden wij onze diensten aan tegen een scherpe prijs en geven wij u altijd vooraf een duidelijke offerte.

Maak vandaag nog een afspraak met Nelo Dakwerken

Heeft u dakproblemen en bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in De Bilt? Neem dan vandaag nog contact op met Nelo Dakwerken. Wij staan voor u klaar en zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing van uw dakproblemen.

 • Professionele partner in dakisolatie
 • Hoogwaardige isolatiematerialen
 • Verhoog uw woningwaarde
 • Isolatie voor energiezuinig wonen
 • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Geen titel(Vereist)