+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakdekker Bosch en Duin

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare dakdekker in Bosch en Duin, dan is Nelo Dakwerken uw partner. Hoewel het bedrijf niet gevestigd is in Bosch en Duin, verzorgt Nelo Dakwerken wel veel werkzaamheden in deze regio. Of het nu gaat om het repareren van een lekkage, het vervangen van dakpannen of het plaatsen van een compleet nieuw dak, Nelo Dakwerken heeft de kennis en ervaring om uw dakwerkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren.

Ervaring en kwaliteit

Nelo Dakwerken heeft ruime ervaring in het uitvoeren van diverse dakwerkzaamheden. Het bedrijf werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen en zorgt voor een perfecte afwerking van iedere klus. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een groot project, Nelo Dakwerken staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Uitgebreide dienstverlening

Nelo Dakwerken biedt een uitgebreide dienstverlening op het gebied van dakwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan:

 • Dakreparaties: Wanneer uw dak beschadigd is of u last heeft van een lekkage, kunt u bij Nelo Dakwerken terecht voor een snelle en professionele reparatie.
 • Dakrenovatie: Is uw dak aan vervanging toe? Nelo Dakwerken kan uw dakbedekking vervangen en hierbij heeft u de keuze uit verschillende materialen, zoals dakpannen, bitumen of EPDM.
 • Dakisolatie: Een goed geïsoleerd dak is belangrijk voor het besparen van energie. Nelo Dakwerken kan uw dak isoleren om warmteverlies te voorkomen en uw energierekening te verlagen.
 • Dakinspectie: Door regelmatig een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen problemen op tijd worden opgemerkt en voorkomen worden. Nelo Dakwerken biedt een uitgebreide dakinspectie aan om de staat van uw dak te beoordelen.

Service en garantie

Bij Nelo Dakwerken staat service hoog in het vaandel. Het bedrijf biedt dan ook garantie op al zijn werkzaamheden. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan kunt u rekenen op een snelle en vakkundige oplossing.

Contact opnemen met Nelo Dakwerken

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Nelo Dakwerken in Bosch en Duin of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op. U kunt telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen op de website. Een van de medewerkers van Nelo Dakwerken neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Professionele partner in dakisolatie
 • Hoogwaardige isolatiematerialen
 • Verhoog uw woningwaarde
 • Isolatie voor energiezuinig wonen
 • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Geen titel(Vereist)