+31(0)85 060 9950

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare dakdekker in Bosch en Duin, dan is Nelo Dakwerken uw partner. Hoewel het bedrijf niet gevestigd is in Bosch en Duin, verzorgt Nelo Dakwerken wel veel werkzaamheden in deze regio. Of het nu gaat om het repareren van een lekkage, het vervangen van dakpannen of het plaatsen van een compleet nieuw dak, Nelo Dakwerken heeft de kennis en ervaring om uw dakwerkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren.

Ervaring en kwaliteit

Nelo Dakwerken heeft ruime ervaring in het uitvoeren van diverse dakwerkzaamheden. Het bedrijf werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen en zorgt voor een perfecte afwerking van iedere klus. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een groot project, Nelo Dakwerken staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Uitgebreide dienstverlening

Nelo Dakwerken biedt een uitgebreide dienstverlening op het gebied van dakwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan:

Service en garantie

Bij Nelo Dakwerken staat service hoog in het vaandel. Het bedrijf biedt dan ook garantie op al zijn werkzaamheden. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan kunt u rekenen op een snelle en vakkundige oplossing.

Contact opnemen met Nelo Dakwerken

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Nelo Dakwerken in Bosch en Duin of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op. U kunt telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen op de website. Een van de medewerkers van Nelo Dakwerken neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.