+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakdekker Berghem

Nelo Dakwerken dichtbij Berghem is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar actief is in de dakwerkenbranche. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder dakbedekking, dakreparatie en onderhoud, alsook isoleren en daklekkage repareren.

De medewerkers van Nelo Dakwerken zijn gespecialiseerd in zowel platte als schuine daken. Ze gebruiken alleen de beste materialen, zoals bitumen, kunststof en EPDM, om ervoor te zorgen dat het dak zo sterk en duurzaam mogelijk is. Ook kunnen ze daken waterdicht maken, wat essentieel is voor een goede bescherming tegen weersinvloeden.

Het team bij Nelo Dakwerken bestaat uit ervaren en gekwalificeerde professionals, die kunnen helpen bij het selecteren van de juiste materialen voor uw dak. Ze bieden ook advies over de beste manieren om uw dak te isoleren en te beschermen tegen de elementen.

Het bedrijf biedt ook diensten aan voor het onderhouden en inspecteren van bestaande daken. Ze kunnen ook een inspectierapport opstellen en eventuele reparaties uitvoeren.

Nelo Dakwerken biedt een uitstekende service en kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Ze bieden een gedegen service met een garantie die hun klanten overtuigt van hun kwaliteit. Ze hebben ook een uitgebreide klantenservice, waar u terecht kunt voor al uw vragen.

  • Professionele partner in dakisolatie
  • Hoogwaardige isolatiematerialen
  • Verhoog uw woningwaarde
  • Isolatie voor energiezuinig wonen
  • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Geen titel(Vereist)