contact

Ons dakdekkersbedrijf is benaderbaar voor iedere klus; van klein tot groot. U kunt onze dakdekkers bellen, appen of het contactformulier invullen. Wij reageren altijd binnen 24 uur en zijn 24/7 te bereiken in geval van nood!

Spoed? Bel 085 060 9404

KANTOOR NOORD-BRABANT

Havenstraat 24
5347 KK Oss

VESTIGING
UTRECHT

Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

 

VESTIGING
ZUID-HOLLAND

Weena 690
3012 CN  Rotterdam

VESTIGING
LIMBURG

Transportlaan 1
6163 CX Geleen

Offerte en/of planning? belt u met +31(0)85 060 9950

Maandag t/m vrijdag altijd bereikbaar van 08:00 tot 17:00
offerte@nelodakwerken.nl

Offerte aanvragen

Spoedreparatie binnen 24 uur!

NELO dakwerken kan in geval van een spoedreparatie binnen 24 uur bij u op locatie zijn. U kunt onze dakexperts bellen wanneer u een daklekkage ondervindt; we sturen dan binnen 24 uur een dakdekker bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken dan direct een offerte op maat als een noodoplossing vereist blijkt. Bij noodgevallen kunnen wij het probleem direct verhelpen indien het actuele weer dat toelaat!

Schade beperken

Om uw schade beperken te beperken, is het belangrijk om het hemelwater te stoppen of op te vangen en daarna bij droog weer  je dak direct te laten repareren. De reparatiewerken kunnen namelijk pas van start gaan als het regenen is gestopt. Het is belangrijk om niet te lang te wachten om deze werken te gaan uitvoeren aangezien meer schade kan worden aangericht als het opnieuw gaat regenen. NELO Dakwerken helpt u graag om de schade zo klein mogelijk te houden!

Kosten Spoed Dakreparatie

NELO Dakwerken maakt onderscheid wanneer er kosten worden gemaakt in geval van een dakinspectie/ spoedreparatie. Als we met spoed bij u op locatie moeten komen door een daklekkage met hoge spoed dan berekenen we 275 ex btw kosten voor de dakinspectie. Indien we de inspectie inplannen op afspraak in de dagen na ons contact dan is de dakinspectie kosteloos. Heeft u nog vragen over dit onderscheid dan kunt u hierover natuurlijk gewoon even telefonisch contact opnemen!

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00