spoed?

Reparatie voor uw dak nodig? NELO Dakwerken staat tot uw dienst. Heeft u een lekkage op het dak? Vraag vandaag nog een offerte aan.

NELO Dakwerken spoedreparatie

Bij dakdekkersbedrijf NELO Dakwerken kunt u niet alleen terecht voor allerlei dakwerken, zoals dak reiniging, dakisolatie, dakreparatie en zinkwerk, maar ook voor echte spoedgevallen. NELO Dakwerken heeft ruim 40 jaar ervaring en kent zo alle problemen rondom het dak. Heeft u een lekkage via het dak gevonden of bent u een probleem tegengekomen dat snel gerepareerd moet worden? Dan kunt u het beste snel een van onze dakexperts bellen. 

Spoedreparatie binnen 24 uur

Dakpannen die in stukken vallen, regenwater dat ineens naar binnen stroomt en opkomeden vocht- en schimmelvlekken. Een daklekkage of stormschade komen vaak onverwachts en kunnen maar het beste snel opgelost worden. Wij werken uitsluitend met ervaren dakdekkers die goed opgeleid en gecertificeerd zijn. Bij noodgevallen kunnen wij het probleem direct verhelpen en een snelle en duurzame oplossing vinden. Wij sturen binnen 24 uur een dakdekker bij u langs om het probleem te beoordelen en de passende oplossing te vinden. Als wij met spoed bij uw locatie moeten komen berekenen wij een hogere prijs, dan voor een ingeplande dak inspectie. Dit schijnt op het eerste oog duurder, maar kan achteraf gezien hogere kosten vorkomen. 

Schade beperken 

Om schade te beperken is het wenselijk zo snel als mogelijk aan de slag te gaan. Als dit door weersomstandigheden niet mogelijk is, is het belangrijk om eerst het water te stoppen en dan met spoed een nieuwe afspraak in te plannen. Reparatiewerken kunnen namelijk pas van start gaan als de regen gestopt is. Met het vervangen of repareren van dakpannen, dakgoten en schoorstenen willen wij niet te lang wachten om onaangename vochtplekken te voorkomen. 

Schade vorkomen

Om een lekkage of schade te voorkomen is het handig om op regelmatige basis een dak inspectie in te plannen. Met het blote oog is het niet altijd duidelijk waar en hoe groot die schade is en wanneer er sprake van een lekkage is. Ook een kleine lekkage kan voor veel schade zorgen die langzaam steeds groter wordt. Heeft u een daklekkage of het vermoeden dat er iets aan de hand is? Wacht dan niet te lang en neem contact op met een van onze experts. NELO Dakwerken bevindt zich op verschillende locaties in vijf provincies in Nederland. Hierdoor garanderen wij dat wij altijd met spoed richting uw locatie kunnen komen om de beste oplossing voor uw probleem te vinden. 

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00