veilig

Onze schoorstenen oplossingen zijn veilig!

Schoorsteen renoveren

Specialist voor een schoorsteen renovatie gezocht? Laat de schoorsteen voegen of repareren door het dakdekkersbedrijf met passie en ervaring. NELO Dakwerken biedt de juiste behandeling voor alle schoorstenen, die alle invloeden van het weer moet kunnen doorstaan. Met name de voegen van de schoorsteen zijn essentieel voor een goede conditie van het dak. Het is belangrijk om deze regelmatig te laten controleren en indien nodig tijdig te laten renoveren.  Wij zorgen voor eerlijk en vakkundig advies, zodat u met een tijdige renovatie de kosten van een dure reparatie kunt voorkomen. Belt u met onze experts!

Slechte voegen

Is er sprake van slechte voegen en wordt het tijd voor een schoorsteen renovatie? Wacht dan niet te lang; er kan hierdoor namelijk lekkage ontstaan. Daarnaast kunnen de bovenste hoekstenen los gaan zitten en zelfs naar beneden vallen. Ook kan een bovenplaat van de schoorsteen scheuren als het gevolg van de weersomstandigheden. Zowel het dak als de schoorsteen krijgen veel te verduren, als het gevolg van sneeuw, zware regenval, felle zon en vorst. Zowel de bovenplaat als de voegen zijn van enorm belang voor een goede conditie van het dak. Het voorkom vocht in de schoorsteen, iets waardoor de scheuren snel groter kunnen worden. NELO Dakwerken is bedreven met schoorstenen!

Wanneer renoveren

Benieuwd wanneer het tijd is voor een schoorsteen renovatie? NELO Dakwerken kan een dakinspectie voor u uitvoeren, waarbij we ons specifiek kunnen richten op de voegen van de schoorsteen.We beoordelen de situatie en wijzen de signalen aan die aangeven dat het tijd wordt om een renovatie uit te laten voeren. Voorkom daarmee de hoge kosten van een reparatie. Wij laten u de poreuze voegen zien, of bijvoorbeeld een schoorsteen die begroeid is met mos. Voorkom op die manier dat u te laat bent met een schoorsteen renovatie.  Onze specialisten zorgen er zo voor dat de echte hoge kosten in de toekomst voorkomen kunnen worden en uw schoorsteen veilig is en weer jaren meekan bestendig tegen het weer!

Schoorsteen aanleggen

NELO Dakwerken kan u natuurlijk ook van dienst zijn bij de aanleg van een nieuwe schoorsteen. Bent u op zoek naar de aanleg van een schoorsteen op uw dak dan zijn onze experts zeer zeker een uitstekende keuze om dit voor u te laten uitvoeren. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden omtrent de aanleg van een nieuwe, veilige en duurzame schoorsteen op uw dak. Wij werken bij deze aanleg enkel met de beste materialen en denken altijd mee met de wensen van onze klanten, maar ook met de portemonnee van onze klanten! Informeert u vrijblijvend!

Adequaat

NELO Dakwerken kan u van dienst zijn met de renovatie of de aanleg van uw schoorsteen. Onze professionals zijn allemaal actueel gecertificeerd en verstaan het dakdekkers ambacht!

Geen dak is ons te machtig

Wij hebben kennis van alle daken!

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00