veilig

Een schoorsteen renoveren moet goed en veilig gebeuren. Onze dakwerkers hebben veel ervaring met schoorsteenrenovaties. We renoveren duurzaam en controleren alles zodat er geen kans op schoorsteen brand zal zijn!

Schoorsteen renoveren

Specialist voor een schoorsteen renovatie gezocht? Laat de schoorsteen voegen of repareren door het dakdekkersbedrijf met passie en ervaring. NELO Dakwerken biedt de juiste behandeling voor alle schoorstenen, die alle invloeden van het weer moet kunnen doorstaan. Met name de voegen van de schoorsteen zijn essentieel voor een goede conditie van het dak. Het is belangrijk om deze regelmatig te laten controleren en indien nodig tijdig te laten renoveren.  Wij zorgen voor eerlijk en vakkundig advies, zodat u met een tijdige renovatie de kosten van een dure reparatie kunt voorkomen. Belt u met onze experts!

Slechte voegen

Is er sprake van slechte voegen en wordt het tijd voor een schoorsteen renovatie? Wacht dan niet te lang; er kan hierdoor namelijk lekkage ontstaan. Daarnaast kunnen de bovenste hoekstenen los gaan zitten en zelfs naar beneden vallen. Ook kan een bovenplaat van de schoorsteen scheuren als het gevolg van de weersomstandigheden. Zowel het dak als de schoorsteen krijgen veel te verduren, als het gevolg van sneeuw, zware regenval, felle zon en vorst. Zowel de bovenplaat als de voegen zijn van enorm belang voor een goede conditie van het dak. Het voorkom vocht in de schoorsteen, iets waardoor de scheuren snel groter kunnen worden. NELO Dakwerken is bedreven met schoorstenen!

Adequaat

NELO Dakwerken kan u van dienst zijn met de renovatie of de aanleg van uw schoorsteen. Onze professionals zijn allemaal actueel gecertificeerd en verstaan het dakdekkers ambacht!

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00