Reviews

Bekijk alle reviews van NELO Dakwerken!

Review op Google van M. Steenbakkers op 22 april 2021
Ik was al een hele tijd op zoek naar een dakdekker voor onze aanbouw. Na diverse bezoeken en offertes van bedrijven kwam ik in contact met Nelo. Ik had meteen een goede indruk van deze mensen. Kwamen mij heel betrouwbaar en eerlijk over. Dezelfde avond had ik nog een scherpe offerte! Heel tevreden over het werk!
Review op Google van Robin op 6 juni 2021
Hele goede ervaring met Nelo! Wij hebben onze 2 uitbouwen van 36m2 laten vervangen door Nelo, inclusief loodwerk! We konden snel terrecht, en we hadden 3 hele fijne vakmensen over de vloer, echte aardige en fijne proffesioneels waar je op kan bouwen!! Puik werk en super prettig contact!
Review van J. Kemperman op Google van 18 april 2021
Voor onze uitbouw hadden we een nieuw dak nodig van 20 m2. Na wat zoekpogingen en offerte vergeleken te hebben kwamen we uit bij NELO Dakwerken. Het platte dak is perfect aangelegd. Goede service, scherp tarief en maanden verder geen lekkage of ellende ondervonden! Fijn bedrijf!

Review van Ron van den Hoek op 19 juni 2021
Ondanks het tropische weer van afgelopen week hebben de dakdekkers van NELO Dakwerken keihard gewerkt om onze dakvernieuwing voor de regen helemaal gereed te krijgen. Mijn complimenten aan dit dakdekkersbedrijf en onze buren aan weerskanten hebben deze dakspecialisten ook ingeschakeld dus dat zegt denk ik wel genoeg!

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00