POCB

NELO dakwerken heeft ook experts voor POCB dakbedekking in huis! Lees meer over alle voordelen van deze nieuwe dakbedekking!

POCB

NELO Dakwerken introduceert nieuwe POCB dakbedekking met veel voordelen voor onze klanten. U zult namelijk ondervinden dat dit dak dunner en lichter in gewicht is. Daardoor en door nog een aantal andere oorzaken gaat dit type dak langer mee dan de traditionele bitumen daken. De gemiddelde levensduur van dit daksysteem is namelijk standaard meer dan 30 jaar. Verder zijn POCB producten bestand tegen hoge temperaturen en veroudering door UV-straling; een groot voordeel uw dak dus ook nog eens. De dakexperts van NELO Dakwerken verwerken dit product dan ook graag op alle mogelijke daken. Nieuwsgierig geworden? Wij vertellen u graag meer! Neemt u geheel vrijblijvend contact op met de experts van NELO Dakwerken!

Eigenschappen POCB?

  • Zeer duurzaam
  • Sterk en waterdicht
  • Eenvoudig te repareren
  • Makkelijk plaatsbaar
  • Zeer licht materiaal
  • UV bestendig

NELO Dakwerken is zeer ervaren en de specialist voor aanleg, reparatie en renovatie van platte daken!

Wat is POCB?

POCB ­dakbedekking is een zeer milieuvriendelijk product bruikbaar voor meerdere typen platte daken. Dit type dakbedekking is een ‘gemodificeerd bitumen’ waarin Glas-Polyester is verwerkt voor een waterdichting applicatie bestaande uit slechts één laag. Daardoor valt dit product onder de kunststof dakbedekkingen. Dit houdt in dat een POCB dak zeer milieu vriendelijk is en dat willen we natuurlijk allemaal graag! NELO Dakwerken heeft dakexperts in huis die zeer bekwaam zijn met de aanleg en reparatie van POCB daken. Wij leggen u graag en geheel vrijblijvend meer uit over de voordelen van een plat dak bedekt met POCB! Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

Installatie POCB

Voor het installeren van membranen is geen open vlam nodig. Hierdoor wordt het risico van brand door de dakdekker aanzienlijk verminderd. NELO Dakwerken ‘smelt’  de POCB membranen aan elkaar met tussen de 700 – 800 °C hete lucht. Zo realiseren wij een prachtig, milieuvriendelijk plat dak dat minimaal 30 jaar meegaat en waarop wij minimaal 15 jaar garantie geven bovendien. Wij vertellen u graag over de voordelen van een POCB dak!

Experts 

NELO Dakwerken is zeer ervaren en bij uitstek expert in platte daken vervaardigd of gerepareerd met POCB. Vele daken hebben wij reeds succesvol en duurzaam weten te realiseren voor onze klanten!

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00