nokvorst

De top van uw dak is cruciaal voor de stabiliteit!

Nokvorst 

Nokvorsten zijn de speciale dakpannen die bovenop op de punt van uw dak zitten en daarmee het dak dus afsluiten. Het is de ultieme bescherming van uw dakconstructie en zorgt daarnaast ook nog eens voor een stukje isolatie. De dakpannen van de nokvorst vangen natuurlijk wel de hardste klappen van het gehele dak. De regen, wind, vorst en hitte kunnen het cement onder de nokvorsten aantasten. Hierdoor kan het cement poreus worden. Als dit het geval is na jaren trouwe dienst neemt de kans op lekkage en schade natuurlijk aanzienlijk toe. Vooral bij oudere huizen is de nokvorst daardoor dus vaak niet meer in goede staat! NELO Dakwerken is specialist in onderhoud en reparatie van uw nokvorst!

Waarom renoveren

  • Waterafstotende werking
  • Stormvaste bevestiging
  • Verlenging levensduur
  • Voorkomen houtrot
  • Beschermen dakconstructie
  • Milieuvriendelijk

Uw nokvorst is misschien wel het belangrijkste element van uw dak. Deze materie dient zeer zeker regelmatig aan controle te worden onderworpen. Neemt u hiermee geen risico; een kapotte nokvorst kan aanzienlijke schade veroorzaken!

Wanneer renoveren

Heeft u last van mos tussen de nokvorst en het dak? Het is een belangrijke oorzaak van veel daklekkages. Ook het poreus raken van cement door weersinvloeden is een veel voorkomende oorzaak van problemen aan uw nokvorst. Bij mosvorming en/ of poreus raken van cement tussen uw nokvorsten ontstaat er een grote kans op daklekkage. Twijfelt u over de conditie van de nokvorst en bent u benieuwd of een nokvorstreparatie op dit moment al uitgevoerd moet worden? De experts van NELO Dakwerken kunnen de nokvorst vastzetten en een vakkundige inspectie uitvoeren. Dit doen we zeer transparant met foto’s en video’s, zodat we u precies kunnen laten zien waarom het belangrijk is om een reparatie of renovatie uit te laten voeren en u zelf ook weet dat het noodzakelijk is! Informeert u vrijblijvend naar uw opties!

Service

Nelo Dakwerken levert de hoogste kwaliteit op alle nokvorst reparaties. Wij bieden niet alleen minimaal 10 jaar garantie op onze nokvorst renovaties maar werken ook volledig transparant. Daarnaast  gebruiken we louter de best mogelijke materialen en voeren we een gedegen inspectie van uw nokvorst uit waarbij we kijken naar de belangrijkste punten die in de toekomst kunnen leiden tot een daklekkage. U kunt NELO Dakwerken altijd volledig vrijblijvend benaderen om uw nokvorst eens grondig te analyseren waardoor u zeker kunt zijn dat een van de belangrijkste elementen in goede staat zal verkeren en u geen last zult ondervinden van een daklekkage als gevolg van een verouderde nokvorst!

Controle

NELO Dakwerken adviseert om uw nokvorst periodiek te laten controleren. heeft u signalen zoals omschreven herkend of wilt voor de zekerheid een kosteloze inspectie laten uitvoeren neemt u dan vrijblijvend contact op met onze experts! Wij helpen u graag!

Geen dak is ons te machtig

Wij hebben kennis van alle daken!

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00