Dakdekkers voor al uw loodwerken

NELO Dakdekkers voor al uw kwaliteit loodwerk!

 

Loodwerk als dakbedekking

Loodwerk is een zeer populair dakbedekkingsmateriaal dat gekenmerkt staat voor zijn langdurigheid, milieu vriendelijkheid en tijdloze stijl. Het metaal lood is een vervormbaar maar blijft zijn stabilitiet toch behouden door de zwaarte van het metaal. Dit zorgt ervoor dat loodwerk een populaire keuze is bij vele huiseigenaars en ondernemers. Afgezien dat loodwerk milieuvriendelijk is en een lange levensduur heeft, zijn loden daken buitengewoon aantrekkelijk voor het oog. Veel historische gebouwen hebben torentjes en borstweringsdaken bekleed met lood, en de oude patina’s variëren van donker tot lichtgrijs, met alle tinten ertussenin. Het is zeker de moeite waard om lood als dakbedekkingsmateriaal te overwegen als u een oud gebouw restaureert of een nieuw bouwt. NELO Dakwerken is goed met loodwerk!

Loodwerk bij NELO Dakwerken

Bij NELO Dakwerken beschikken wij over alle vaardigheden en kennis die nodig zijn om professionele loodwerk projecten succesvol uit te voeren. Van installaties tot reparaties, we hebben al uw behoeften op het gebied van loodwerk om en rondom uw dak! Geïnteresseerd in het aanleggen of repareren van loodwerk in Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland, Felvoland of Gelderland? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met NELO Dakwerken per telefoon, app of contactformulier!

 

Dakdekker nodig? 085-0609950

In bijna heel Nederland zijn wij in geval van een daklekkage, stormschade of andere gevallen waar dakreparatie voor nodig is met spoed aanwezig. Het maakt niet uit hoe klein of groot de schade is, NELO Dakwerken is er in Eindhoven 365 dagen en 24 uur per dag!

Onze ervaren dakdekkers zijn stuk voor stuk opgeleid en gecertificeerd. Door professioneel samen te werken kunnen wij voor alle dakfacetten u van dienst zijn. Of het nu gaat over onderhoud, reparatie, renovatie of aanleg van uw dak, dakgoot of schoorsteen. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service aan onze klanten. Daar staan wij voor! 365 dagen per jaar & 24 uur per dag!

Loodwerk is een milieuvriendelijke keuze

Lood kan tot 500 jaar meegaan en is 100% recyclebaar, waardoor het een van de meest milieuvriendelijke keuzes is die je kunt maken bij het overwegen van een dakbedekking. Meer dan 95% van het lood dat tegenwoordig in de bouw wordt gebruikt, is gemaakt van gerecyclede materialen. Jaarlijks wordt drie miljoen ton lood gerecycled uit schroot, mede dankzij de stabiliteit van de waarde. Er wordt geen lood verspild en met andere dakbedekkingsmaterialen die vaker moeten worden vervangen, worden de iets hogere kosten van lood gemakkelijk gecompenseerd. Het gebruik van een dergelijk sterk gerecycled materiaal betekent ook een vermindering van de vraag naar andere synthetische materialen die ter vervanging zijn geproduceerd.

Het gebruik van loodwerk

Loodwerk worden voornamelijk gebruikt om het dak af te dichten en te beschermen tegen daklekkages. Dit voorkomt dat er regenwater uw woning of pand binnendringt door het water af te voeren. De loodplaten worden daarom ook vaak neergelegd op daken met een verticale oppervlakte.Door de corrosiewerende eigenschappen zijn de loodplaten bestand tegen water, UV-straling, zout en vorst. Het is ook geluidbestendig, dus tot op zekere hoogte kan het uw huis beschermen tegen lawaai van buitenaf. NELO Dakwerken weet exact hoe loodwerk op uw dak te implementeren.

 

Flexibiliteit

Lood is een extreem flexibel materiaal, de loodfolie kan strak worden getrokken en uitgerekt worden om voor een totale dakdekking te zorgen, ongeacht het vorm van het dak. Lood groeit en krimpt afhankelijk van de temperatuur, wat uiterst nuttig is voor een dak in Nederland vanwege de onvoorspelbaarheid van het Nederlandse weer. Maak vrijblijvend een afspraak met onze dakexperts!

Levensduur

Een lood dak van goede kwaliteit gaat tot wel drie keer langer mee dan andere dakbedekkingsmaterialen. omdat een loden dakbedekking betrouwbaar en duurzaam is, wordt lood vaak gebruikt bij historische gebouwen. Bent u op zoek naar goed loodwerk; bel dan vrijblijvend met NELO Dakwerken!

Roestvrij

Als een extreem sterk en veerkrachtig metaal is lood bestand tegen elk type corrosie. Dit kunnen onder meer vervuiling in de atmosfeer en schadelijke UV-stralen zijn. Ook kan lood omgaan met verschillende temperaturen waardoor het een geschikte materiaal is om te gebruiken.

Recylebaar

Lood heeft een van de hoogste recyclingpercentages ter wereld en is een van de meest gerecyclede metalen, die de recyclingpercentages voor aluminium, koper en zink overtreft. Dit levert een enorme bijdrage aan het creëren van een duurzaam milieu en daarmee aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Wij helpen u graag!

 

Bel mij terug!

Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 45 beoordelingen
js_loader

BTW: NL862374972B01  KVK: 82203571  IBAN: NL55INGB000637086

BTW: NL862374972B01  KVK: 82203571  
IBAN: NL55INGB000637086

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00