Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Locaties

Nelo Dakwerken is een bedrijf dat gespecialiseerd is in dakdekken in Noord-Brabant. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vak en staan altijd klaar om uw dakkapel, plat dak of schuin dak te renoveren of te repareren. Met onze professionele en betrouwbare diensten, gebruik van hoogwaardige materialen en gedegen vakkennis, kunt u erop vertrouwen dat wij uw dak perfect zullen afwerken.

Onze diensten omvatten onder andere het vervangen van oude dakpannen, het aanbrengen van nieuwe dakbedekking, het herstellen of vernieuwen van lood- en zinkwerk en het afdichten van dakgoten en goten. Onze teamleden zijn zeer ervaren in het uitvoeren van dakwerken, waardoor we u een perfecte afwerking kunnen garanderen. We gebruiken alleen de beste materialen en werken volgens de strengste normen om uw dak te verzekeren van een lange levensduur en goede kwaliteit.

Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant en verlenen onze diensten in de volgende plaatsen: Loosbroek, Oss, Berghem, Veghel, Uden, Nistelrode, Schaijk & Heesch. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring met dakdekken in deze regio. Wij hebben een goede reputatie opgebouwd bij zowel zakelijke klanten als particulieren, omdat wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bij Nelo Dakwerken staan klanttevredenheid en kwaliteit voorop. U kunt bij ons terecht voor advies over dakwerken, herstelwerkzaamheden en het onderhoud van uw dak. Als u meer wilt weten over onze diensten, neem dan contact op met Nelo Dakwerken, de dakdekker in Noord-Brabant die u kunt vertrouwen.