+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Gevelrenovatie

Zijn uw gevels beschadigd en vies of alleen vies? Onze toegewijde experts in gevelrenovatie staan klaar om jouw huis op te knappen. Onze diensten bestaan uit het verwijderen van de oude voegen, het reinigen van de gevel, het opnieuw voegen van de gevel en het impregneren van de gevel. Alle diensten kunnen los afgenomen worden. Vragen over onze dienst neem dan direct contact op door ons te bellen of het contactformulier in te vullen!

Gevel opnieuw laten voegen

Onze voegspecialisten zijn zeer bekwaam in het herstellen van beschadigde of verouderde voegen, waardoor je gevel er weer als nieuw uitziet. Of het nu gaat om kleine reparaties of het vervangen van alle voegen, onze experts zorgen voor duurzame resultaten die lang mee gaan.

Gevel laten reinigen

Algen, mos, kalk, roet of andere viezigheid op je buitenmuur? Wij laten je gevel weer stralen door al het vuil, vlekken en onzuiverheden weg te vagen. Met onze geavanceerde reinigingstechnieken en milieuvriendelijke producten verwijderen we moeiteloos alle sporen van vervuiling.

Gevel laten impregneren

Wil je tot slot je gevel beschermen tegen doorslaand vocht? Bescherm je gevel dan met onze hoogwaardige impregnatie behandeling. Dit zorgt er voor dat de gevel waterafstotend wordt en beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zo blijft je gevel er niet alleen prachtig uitzien, maar blijft het ook sterk en duurzaam, jaar na jaar.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Vanaf het eerste contact tot de afronding van het project, kun je rekenen onze heldere communicatie en stiptheid. Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. Wij geloven in transparantie en eerlijke prijzen zonder verborgen kosten. Daarnaast geven we altijd eerlijk advies wat voor u het beste is.

Neem vandaag nog contact op!

Klaar om je gevel weer te laten stralen? Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team voor een vrijblijvende offerte!

 

Offerte aanvraag

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Geen titel(Vereist)