EPDM

Ook voor de aanleg of reparatie van EPDM daken bent u bij NELO Dakwerken zeer zeker aan het juiste adres! 

EPDM

EPDM dakbedekking is de perfecte oplossing om een dak in één keer af te dichten. Het wordt tegenwoordig veel toegepast en is de nieuwe standaard. Veel professionele dakdekkers bieden het aan. Doordat het materiaal vaak al in de fabriek op maat te maken is, hoeven er op uw dak tijdens de plaatsing namelijk minder naadverbindingen gemaakt te worden. Dat vermindert het risico op lekken tot een absoluut minimum. Uw dak is bovendien sneller en effectiever waterdicht. EPDM dakbedekking is geschikt voor veel verschillende soorten daken. NELO Dakwerken is bedreven met EPDM daken en geeft u vrijblijvend advies op maat. Belt u ons voor alle vragen die u heeft en wij helpen u graag en altijd goed verder!

Eigenschappen EPDM?

  • Duurzaam
  • Verschillende soorten daken
  • Minder naadverbindingen 
  • Perfect bij platte daken
  • Effectief tegen lekkages

    NELO Dakwerken is zeer ervaren en de specialist voor aanleg, reparatie en renovatie van EPDM daken!

EPDM daken

EPDM dakbedekking is gemaakt van een waterdichte synthetische rubbersoort en daardoor ideaal voor het bedekken van daken. Het wordt tegenwoordig veel toegepast door dakdekkers, vooral vanwege de lange levensduur en onderhoudsvrije eigenschappen. Voor veel daken wordt het vooraf op maat gemaakt, zodat het op de dag van plaatsing eenvoudig en als één groot folie dakrubber te bevestigen is. Grote dakoppervlakken worden met een overlap naast elkaar bevestigd en vastgelijmd om de waterdichtheid te garanderen. EPDM dakbedekking is slechts 1 tot 1,5 mm dik en in alle opzichten een flexibel materiaal met een aantal grote voordelen ten opzichte van andere soorten dakbedekking. NELO Dakwerken adviseert u vrijblijvend!

Zeer ervaren

Onze dakepxerts zijn zeer ervaren en allen actueel gecertificeerd! Zij kunnen EPDM Daken beoordelen en uw plat dak vernieuwen of vervangen tot in perfectie. Blijkt uw EPDM nog goed van kwaliteit tijdens de inspectie? Dan schatten we de resterende levensduur voor u in, zodat u er tijdig bij bent op het moment dat er wel iets moet gebeuren!

U krijgt minimaal 10 jaar garantie op onze werkzaamheden, ook als u de EPDM dakbedekking voor een plat dak wilt laten vervangen. Heeft u interesse in EPDM dakbedekking? Vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan!

Experts 

NELO Dakwerken is zeer ervaren en bij uitstek expert in platte daken vervaardigd of gerepareerd met EPDM. Vele daken hebben wij reeds succesvol en duurzaam weten te realiseren voor onze klanten!

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00