Dakwerk

NELO Dakwerken kent alle facetten van ieder dak. Of u nu een plat dak of een shingles dak heeft; wij repareren uw dak en leggen alle daken voor u perfect aan bovendien!

NELO Dakwerken 

Bent uw op zoek naar een dakdekkersbedrijf met vakmanschap? Dan is het dakdekkersbedrijf  NELO Dakwerken de perfecte keuze. Bij NELO Dakwerken kunt u terecht voor allerlei dakwerken, zoals dak reiniging, dakisolatie, dak reparatie, zinkwerk en nog veel meer. Wij werken uitsluitend met ervaren dakdekkers die goed opgeleid en gecertificeerd zijn. NELO Dakwerken heeft ruim 40 jaar ervaring en kent zo alle problemen rondom het dak. Het maakt niet uit of u een plat dak of een shingles dak heeft, wij repareren, reinigen en onderzoeken uw dak en brengen zo nodig een nieuw dak aan. Dakpannen hebben normaliter een levensduur van ongeveer honderd jaar, maar ook deze moeten soms vervangen worden vanwege stormschade, als ze lekkage sporen hebben, vol met mos zitten en van kleur veranderen. 

Dakreiniging

Wij denken graag met u mee om de best mogelijke oplossing te vinden. Om de dakpannen een lange levensduur te geven, moeten ze goed onderhouden worden. Vaak ligt het dak vol met bladeren en vuil, verstopt daardoor de dakgoot en brengt dit schade aan het dak. Een jaarlijkse, preventieve controle en een grondige dakreiniging is daarom aan te raden. 

Dakreparatie

Ook het vervangen of repareren van uw dakgoten is voor ons als specialist geen probleem. Wij werken met verschillende, kwalitatieve hoogwaardige materialen en zijn altijd op zoek naar een duurzame en esthetische oplossing. Bij NELO Dakwerken zien wij niet alleen de buitenkant van het huis, maar ook de laag eronder. Dakisolatie is een belangrijk onderdeel van het dak, dat ervoor zorgt dat u minder stookkosten heeft, een aangenaam klimaat in huis hebt en onder andere betere geluidsdemping ervaart. Dakisolatie verdient zich op lange termijn altijd weer terug, dus zeker de moeite waard om hier een keer over na te denken. 

Daken, schoorstenen, vogelwering

Als dakdekkersbedrijf met passie en ervaring helpen wij niet alleen bij calamiteiten met het dak, maar ook met uw schoorsteen en vogelwering. NELO Dakwerken is een betrouwbaar dakdekkersbedrijf dat een goede prijs-kwaliteit verhouding hanteert. Wij zijn werkzaam in zeven verschillende provincies en kunnen bij spoed binnen twaalf uur bij u aanwezig zijn. Snel, professioneel en met een garantie van minimaal tien jaar!

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00