waar?

Wij werken in alle plaatsen van de provincie Gelderland!

NELO Dakwerken Gelderland

Bent uw op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Apeldoorn of Nijmegen? Wij werken op verschillende locaties in de provincie Gelderland en onze ervaren dakdekkers helpen u graag verder. Het dakdekkersbedrijf NELO is de specialist. Nelo Dakwerken is een betrouwbaar dakdekkersbedrijf werkzaam in onder andere de provincies Utrecht, Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. In deze regio’s hebben wij ervaren dakdekkers dicht bij u in de buurt om u bijvoorbeeld bij een daklekkage snel van dienst te zijn, ook in Apeldoorn. Iedere afspraak kan in een gezamenlijk overleg ingepland worden. Bij NELO Dakdekkersbedrijf werken wij transparant, oplossingsgericht en op basis van wederzijdse vertrouwen. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring werken uitsluitend met ervaren dakdekkers die goed opgeleid en gecertificeerd zijn. 

NELO Dakwerken

Als dakdekkersbedrijf met passie en ervaring helpen wij niet alleen bij calamiteiten met het dak, maar ook met uw schoorsteen en vogelwering. NELO Dakwerken is een betrouwbaar dakdekkersbedrijf dat een goede prijs-kwaliteit verhouding hanteert. Onze dakwerkers zijn voor vrijwel alle dakdiensten inzetbaar. Denk aan dakaanleg, dakgoten en dakgootreparaties. Wij bieden betrouwbare en transparante service. Of u nu voor een jaarlijkse, preventieve controle en een grondige dakreiniging een afspraak maakt of over nieuwe dakisolatie nadenkt. Bij NELO Dakwerken zien wij niet alleen de buitenkant van het huis, maar ook de laag eronder. Dakisolatie is een belangrijk onderdeel van het dak, dat ervoor zorgt dat u minder stookkosten heeft, een aangenaam klimaat in huis hebt en onder andere betere geluidsdemping ervaart. Dakisolatie verdient zich op lange termijn altijd weer terug, dus zeker de moeite waard om hier een keer over na te denken. U kunt vrijblijvend contact opnemen en u laten informeren. 

Spoed dakreparatie

Is er sprake van een spoedgeval? Daklekkage, stormschade of iets anders waarvoor reparatie aan het dak nodig is? Onze ervaren dakdekkers komen binnen 24 uur wij bij u langs en vinden de passende oplossing voor uw probleem. Onze medewerkers vertrekken pas bij u thuis wanneer u volledig tevreden bent. Goede service en kwaliteit staan bij ons voorop. 

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00