shingles

NELO Dakwerken is ook ervaren met shingles daken. Wij leggen shingles daken aan maar repareren ook uw shingles dak indien nodig!

Shingles daken

Shingles daken vinden hun origine in de Verenigde Staten van Amerika. De laatste decennia wordt deze vorm van dakbedekking ook steeds meer toegepast in ons eigen land. NELO Dakwerken heeft zich ook verdiept in deze vorm van dakbedekking en is in staat om Shingles daken aan te leggen maar ook te renoveren en repareren. Shingles zijn bitumen dakpannen gemaakt van stroken bitumen en daardoor dus zeer licht en flexibel. Het kan worden toegepast op hellende daken en onze experts informeren u hierover graag!

Voordelen Shingles

  • Eenvoudig te leggen
  • Mooi aangezicht
  • Waterdicht
  • Vele kleuren opties
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Betaalbaar
  • Lange levensduur

Shingles plaatsen

Plaatsen van Shingles daken is een vak op zich. De plaatsing moet in perfectie gebeuren om de waterdichtheid te kunnen garanderen. NELO Dakwerken heeft dakspecialisten in dienst die ervaren zijn met de plaatsing van dakshingles. Zodoende kan ons dakdekkersbedrijf u van dienst zijn met prachtige, exclusieve shingles daken tegen een scherp tarief!

Kosten Shingles

De kosten van de aanleg shingles zijn lager dan de kosten voor de aanleg van de klassieke dakpannen. NELO Dakwerken zal u een offerte op maat presenteren als u geinteresseerd bent in een Shingles dak. De helling van uw dak moet wel geschikt zijn om deze vorm van dakbedekking te realiseren!  

Maatwerk

NELO Dakwerken zal maatwerk leveren als u een Shingles dak wilt laten plaatsen. Ook bij reparatie en renovatie van een Shingles dak zullen onze dakexperts u van dienst zijn met de best mogelijke opties!

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00