+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakrenovatie voor Tuinhuisjes, Carports en Veranda’s

NELO Dakwerken is jouw specialist in dakrenovaties voor tuinhuisjes, carports, veranda’s en meer. Is jouw dak verouderd en/of beschadigd? Of ben je gewoon toe aan een upgrade? Dan helpen wij je graag verder!

Soorten dakrenovaties

Bij NELO bieden een aantal opties voor dakrenovaties. Zo kies je altijd een dak dat past bij jouw behoeften en stijl.

 

Plat dak:

Bij platte daken kun je kiezen uit een duurzame bitumen dakbedekking of een flexibele EPDM dakbedekking.

Hellend dak:

Bij hellende daken is de keuze als volgt: dakplaten, dakpannen of dakshingles.

 

Benieuwd wat wij specifiek voor jou kunnen betekenen? Bel ons direct of vul ons contactformulier in. Wij helpen je graag verder!

 

Waarom NELO Dakwerken?

Vakmanschap van topkwaliteit: Ons team van ervaren dak experts zorgt voor een perfecte afronding van elke dakrenovatie. Met aandacht voor detail en gebruik van kwaliteitsdakbedekking, garanderen we een resultaat dat jarenlang meegaat.

Op maat gemaakte oplossingen: Geen twee projecten zijn hetzelfde. We luisteren naar jouw behoeften en ontwerpen op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de stijl en functionaliteit van jouw buitenruimte.

Duurzaamheid en weerbestendigheid: Onze daken zijn gemaakt om lang mee te gaan. Van zware regenval en sneeuw tot dagelijkse slijtage, je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en weerbestendigheid van onze daken.

Duidelijke communicatie: Van het eerste consult tot de voltooiing van het project, we houden je op de hoogte en zorgen ervoor dat al je vragen en zorgen worden aangepakt.

 

Ons proces

Gratis consultatie: We beginnen met een gratis consultatie om jouw behoeften te bespreken en een plan op maat te maken voor jouw project.

Professionele installatie: Ons team van experts zorgt voor een snelle en professionele installatie, met minimale verstoring van jouw dagelijkse routine.

Nazorg en garantie: We staan altijd voor je klaar, zelfs na voltooiing van het project. Met onze uitgebreide garantie ben je verzekerd van gemoedsrust.

 

Neem vandaag nog contact op!

Maak van jouw tuinhuisje, carport of veranda een ware blikvanger met de hoogwaardige dakrenovaties van NELO Dakwerken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatie en ontdek hoe we jouw buitenruimte kunnen transformeren!

 

Offerte aanvraag

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Geen titel(Vereist)