Reinigen

Onze dakreinigingen zorgen voor een langere levensduur van uw dak en is beter betaalbaar dan een dakreparatie die volgt bij verwaarlozing van uw dak!

Dak reinigen

Dakreiniging nodig? Je dak ligt vol bladeren en vuil. Het is geen gezicht. Het laatste wat je wilt is onnodige schade en daarom wil je snel je dak professioneel laten reinigen voor een perfect en duurzaam resultaat. NELO Dakwerken begrijpt dit en levert ten alle tijden een reiniging van hoge kwaliteit zonder enige vorm van schade aan uw dak. Dat komt doordat wij door onze ervaring als geen ander begrijpen waar je op moet letten bij een dakreiniging en enkel werken met uitstekend opgeleide mensen die echt en altijd de hoogste kwaliteit nastreven. Bent u op zoek naar een perfecte dakreiniging met een oogverblindend resultaat bel ons dan geheel vrijblijvend!

Reiniging van alle daken

  • Reiniging Pannendaken
  • Reiniging Bitumen daken
  • Reiniging Leien daken
  • Reiniging Shingles daken
  • Reiniging exclusieve daken

NELO Dakwerken reinigt zoals gezegd alle daken en voert deze dakreiniging altijd uit tegen een eerlijk, transparant tarief zodat u nooit voor verrassingen komt te staan!

Dakreiniging is belangrijk

Dakreiniging voorkomt dat je straks onnodige rekeningen moet gaan betalen. NELO Dakwerken  meteen met de deur in huis vallen in jouw belang en leggen je de consequenties uit van dakpannen verwaarloosd worden. Wat er gebeurt is dat het vuil direct kan ophopen en kan zorgen dat je straks met een onaangenaam hoge kosten zit. Dat is natuurlijk voor niemand leuk en daarom adviseren we je niet lang te wachten om te beginnen met de reiniging. Je voorkomt onder andere:

  • Overbodige kosten 
  • Een verwaarloosd dak 
  • Verliest de uitstraling 
  • Een lelijk ogend dak

Kosten van dakreiniging

Bij onze dakreinigingen gaan de gecertificeerde dakdekkers van NELO Dakwerken uw dak grondig schoonmaken. Ze zorgen ervoor dat mos, alg en andere aanslagen op uw dak netjes verwijderd worden en uw dak er weer uit gaat zien zoals dat ooit het geval was! Maar de kosten van een reiniging zijn natuurlijk ontzettend veel lager dan een nieuw dak aanleggen of als alle aanslagen schade aan uw dak veroorzaken een dakreparatie laten uitvoeren. Zo voorkomt u dus toekomstige hoge kosten en kunt u meteen weer genieten van de uitstraling van een prachtig dak. Informeert u vrijblijvend naar alle opties; NELO Dakwerken is u graag van dienst!

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00