Dakpan

Wij vervangen 1 tot ontelbare dakpannen voor u! Geen klus is te min voor onze dakwerkers. U kunt ons benaderen voor het vervangen van 1 dakpan!

Dakpannen vervangen

Een pannendak heeft een ontzettend lange levensduur tot wel 100 jaar en is daarmee de het meest duurzame dak. Echter ook een pannendak kan schade oplopen waardoor u genoodzaakt wordt om uw dak te renoveren, repareren of in kleinere vormen slechts een aantal dakpannen zult moeten laten vervangen. Kapotte dakbedekking kan leiden tot een daklekkage. Daarom is het belangrijk uw dakpannen tijdig te vervangen zodat u problemen kunt voorkomen. NELO Dakwerken denkt graag met u mee om de best mogelijke oplossing te realiseren wanneer uw pannendak aan renovatie, reparatie of vervanging toe is!

Wanneer vervangen?

  • Na een storm met schade
  • Als uw dakpannen dof van kleur zijn
  • Als u lekkage sporen op zolder ziet
  • Als uw dakpannen onder het mos zitten
  • Bij slechts een aantal kapotte pannen
  • Als u twijfelt over de staat van het dak
  • Bij een dak van meer dan 50 jaar oud

Dakpannen onderhouden

Goed onderhoud van uw dakpannen is belangrijk, zo kunt u uw dak de langst mogelijke levensduur meegeven. Jaarlijkse preventieve controle is daarom zeker aan te raden en zal op de langere termijn zeker bijdragen aan zo laag mogelijke kosten. Onze dakexperts zullen uw dak dan nalopen op kritieke punten en indien nodig zwakkere plekken aanpakken. Er wordt gekeken naar alle elementen die van belang zijn om uw dak in een goede conditie te houden. NELO Dakdekkers helpt zo preventief mee om uw dak zo lang mogelijk mee te kunnen laten gaan! Informeert u vrijblijvend naar onze opties!

Kosten

NELO Dakwerken geeft altijd na een grondige inspectie een goede inschatting van de kosten zodat u kunt bepalen of u een dakrenovatie wilt laten uitvoeren. Deze kosten hangen natuurlijk af van elementen zoals het aantal dakpannen, de tijd die onze dakspecialisten nodig hebben om de renovatie uit te voeren en hoeveel schade er onderliggend reeds aanwezig is. Soms kunt u subsidie krijgen voor het vervangen van uw dakpannen. Subsidie behoort in een aantal gevallen ook tot uw opties en NELO zal hierin met u meedenken zodat u zo min mogelijk kosten hoeft te maken!

Dak vervangen

Mocht de conclusie zijn dat uw dak deels of geheel vervangen moet worden dan zal NELO Dakwerken een offerte op maat uitbrengen en alles met u tot in detail bespreken. Alles is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00