Inspectie

Wij bieden u een kosteloze dakinspectie; volledig transparant en ook vrijblijvend. We laten u zien hoe de staat van uw dak is en overleggen de dakoplossing!

Dak inspecteren

NELO Dakwerken helpt u altijd transparant met een vrijblijvende, kosteloze inspectie van uw dak. Een goed onderhouden dak voorkomt onnodige, hoge kosten . Onze dakinspecties geven u inzicht en voorkomt dat u met onvoorziene problemen en schades komt te zitten! Mocht u met spoed een dakreparatie nodig hebben dan zullen we u dit onderbouwd uitleggen in indien noodzakelijk ook met gepaste snelheid uitvoeren of natuurlijk even een noodconstructie voor u aanleggen tot we de reparatie kunnen uitvoeren!

Inspectie van alle daken

  • Inspectie Pannendaken
  • Inspectie Bitumen daken
  • Inspectie Leien daken
  • Inspectie Shingles daken
  • Inspectie exclusieve daken

NELO Dakwerken inspecteert zoals gezegd alle daken en voert deze dakinspecties altijd kosteloos, transparant en volledig vrijblijvend voor haar klanten uit!

Spoedreparatie binnen 24 uur!

NELO dakwerken kan in geval van een spoedreparatie binnen 24 uur bij u op locatie zijn. U kunt onze dakexperts bellen wanneer u een daklekkage ondervindt; we sturen dan binnen 24 uur een dakdekker bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken dan direct een offerte op maat als een noodoplossing vereist blijkt. Bij noodgevallen kunnen wij het probleem direct verhelpen indien het actuele weer dat toelaat!

Schade beperken

Om uw schade beperken te beperken, is het belangrijk om het hemelwater te stoppen of op te vangen en daarna bij droog weer  je dak direct te laten repareren. De reparatiewerken kunnen namelijk pas van start gaan als het regenen is gestopt. Het is belangrijk om niet te lang te wachten om deze werken te gaan uitvoeren aangezien meer schade kan worden aangericht als het opnieuw gaat regenen. NELO Dakwerken helpt u graag om de schade zo klein mogelijk te houden!

Kosten Spoed Dakreparatie

NELO Dakwerken maakt onderscheid wanneer er kosten worden gemaakt in geval van een dakinspectie/ spoedreparatie. Als we met spoed bij u op locatie moeten komen door een daklekkage met hoge spoed dan berekenen we 99 euro kosten voor de dakinspectie. Indien we de inspectie inplannen op afspraak in de dagen na ons contact dan is de dakinspectie kosteloos. Heeft u nog vragen over dit onderscheid dan kunt u hierover natuurlijk gewoon even telefonisch contact opnemen!

Dakinspectie is belangrijk

Een dakinspectie periodiek laten uitvoeren is erg belangrijk en zorgt ervoor dat uw dak in een goede conditie blijft verkeren. U heeft zodoende inzicht in de status van uw dak. Daarnaast voorkomt u problemen die kunnen ontstaan bij bijvoorbeeld een daklekkage of schade door een storm. Tot slot moet u zeker niet vergeten dat de kosten van achterstallig onderhoud vele malen hoger zullen zijn dan tijdige dakreparatie werkzaamheden. Wij inspecteren uw dak kosteloos en transparant. Neemt u vrijblijvend contact met ons op uw opties met ons te bespreken of uw vragen te stellen!

Verloop van dakinspectie

Bij onze dakinspecties gaan de gecertificeerde dakdekkers van NELO Dakwerken de staat van uw dak beoordelen. Ze inspecteren het dak grondig en kijken naar schades, slijtage, de staat van het onderhoud en nog een aantal elementen! Onze transparantie komt er in de praktijk op neer dat we alle bevindingen met u doorspreken en ook laten zien! De aanbevolen reparaties worden met u doorgesproken en uitgelegd. Dit verwerken we in een bijhorende offerte die uiteraard volledig vrijblijvend zal zijn. Zo werken wij!

Transparant

NELO Dakwerken inspecteert om een eerlijk rapport uit te brengen over de status van uw dak. Daarom hechten we veel waarde aan het delen van bevindingen bijvoorbeeld met foto’s zodat u kunt zien wat er speelt en waarom een bepaalde reparatie noodzakelijk is!

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00