Dakgoten

Wilt u uw dakgoot vervangen, laten repareren of gewoon een heel nieuwe dakgoot aanleggen voor uw dak? NELO Dakwerken is ervaren met alle dakgoten!

Dakgoten

NELO Dakwerken is specialist in dakgoten. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe dakgoot, vervanging van uw huidige dakgoot of onderhoud aan uw dakgoot; onze specialisten hebben kennis van alle mogelijke diensten omtrent dakgoten. We kunnen uit de voeten met alle materialen waarvan uw dakgoot ook maar gemaakt kan zijn en bieden een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Zinken dakgoot

Wanneer u een dakgoot wilt die bijdraagt aan de authentieke uitstraling van een woning of bedrijfspand dan komt u al snel uit bij de zinken dakgoot. Naast de esthetische waarde en een klassieke uitstraling heeft een zinken dakgoot nog meer voordelen. Door het duurzame materiaal heeft een zinken dakgoot een lange levensduur. Doordat zink bovendien volledig recyclebaar is, kiest u met een zinken dakgoot echt voor duurzaamheid. Een zinken dakgoot is vorstbestendig, sterk en tegen alle weersomstandigheden opgewassen. U kunt uit meerdere kleuren zink kiezen zodat uw zinken dakgoot altijd perfect past bij uw woning of pand. De experts van NELO Dakwerken kunnen u voorzien van een zinken dakgoot of uw zinken dakgoot repareren en onderhouden zodat u er zo lang mogelijk plezier van heeft. Vanwege het onderhoudsvriendelijke karakter van een zinken dakgoot heeft u er weinig omkijken naar.

Dakgoot reparatie

Vaak begrijpen mensen pas hoe belangrijk goed werkende en goed onderhouden dakgoten zijn nadat er schade is opgetreden. Beschadiging of verstopping van een dakgoot kan namelijk voor vervelende problemen zorgen zoals lekkage, wandschade en houtrot. De ervaren vakmannen van NELO Dakwerken komen graag uw dakgoot repareren om dit soort problemen te voorkomen door middel van gedegen onderhoud en tijdige reparatie of vervanging van uw beschadigde dakgoten.

Dakgoot schoonmaken

Het schoonmaken van de dakgoten is een klusje dat veel mensen graag voor zich uit schuiven. Toch is het belangrijk dat u dit eenmaal per jaar doet, of zelfs vaker wanneer u in een bosrijke omgeving woont. Want hoewel het niet direct zichtbaar is vanaf de grond, is er van alles in uw dakgoot terecht gekomen, zoals bladeren, takjes, zand, mos, vogelnestjes en ander vuil en afval. Wanneer u dit niet verwijdert kan de dakgoot verstopt raken en schade door lekkage veroorzaken. De experts van NELO Dakwerken klimmen graag in uw plaats de ladder op om uw dakgoten te onderhouden en schoon te maken.  Met goed onderhoud aan uw dakgoten voorkomt u dat de dakgoten instabiel worden of dat u ze moet vervangen, en u beschermt uw muren tegen wandschade of houtrot. Om te voorkomen dat uw dakgoten binnen afzienbare tijd opnieuw schoongemaakt dienen te worden kunnen wij ook uw dak reinigen.

Dakgoot vervangen

Om lekkages en schade te voorkomen kan het verstandig zijn om een dakgoot te vervangen. U kunt daarmee wachten tot er daadwerkelijk problemen optreden met het afvoeren van regenwater, maar u kunt er ook voor kiezen om de dakgoot te vervangen wanneer deze al erg oud is of steeds meer mankementen begint te vertonen zoals scheurtjes en barsten of loslatende naden, of lekken bij de aansluiting naar de regenpijp. Wij geven u graag advies over het (gedeeltelijk) vervangen van uw dakgoten. NELO Dakwerken raadt het zeker niet aan om zelf uw dakgoot te vervangen. Het is specialistisch werk en voor de duurzaamheid van uw dakgoten raadzaam om door experts te laten uitvoeren.

Dakgoot kunststof

Waar men vroeger praktisch standaard koos voor een metalen dakgoot heeft de kunststof dakgoot een grote inhaalslag gemaakt. Tegenwoordig doet kunststof in kracht niet onder voor metaal en is die reden om kunststof links te laten liggen niet meer aan de orde. Maar er zijn meer redenen om voor een kunststof dakgoot te kiezen. Zo is het materiaal onderhoudsvriendelijk en licht waardoor er makkelijk mee te werken is, is de kwaliteit van een kunststof dakgoot steeds beter geworden, en gaan ze langer mee, wat de kunststof dakgoot een duurzaam karakter geeft. Bovendien is het prijskaartje bij de aanschaf en het laten plaatsen van een kunststof dakgoot veel lager dan bij een zinken of stalen dakgoot. Bij NELO Dakwerken kunt u kiezen voor elke soort kunststof voor uw dakgoten; aluminium, PVS of polyester. Wij adviseren u graag welke soort dakgoot het beste bij uw woning of bedrijfspand past.

 

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00