+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakdekker Zijderveld

Nelo Dakwerken is een gerenommeerd dakdekkersbedrijf gevestigd in Zijderveld, een schilderachtig dorpje in de provincie Utrecht. Met jarenlange ervaring in de branche heeft Nelo Dakwerken een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare en professionele partner voor al uw dakbehoeften. Of het nu gaat om een klein dakreparatieproject of een grootschalige dakrenovatie, Nelo Dakwerken staat voor u klaar met hoogwaardige services en uitstekende vakmanschap.

Het team van Nelo Dakwerken bestaat uit ervaren en goed opgeleide dakdekkers die bekend zijn met verschillende soorten daken, waaronder bitumen, pannen, EPDM en kunststof. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends in de dakdekkersindustrie en zetten zich in om de beste oplossingen te bieden voor uw specifieke dakproblemen.

De services die Nelo Dakwerken aanbiedt zijn divers en omvatten onder andere:

  1. Dakreparatie: Als uw dak beschadigd is door storm, lekkages of andere factoren, kan Nelo Dakwerken snel en efficiënt reparaties uitvoeren om verdere schade aan uw woning te voorkomen. Van het vervangen van beschadigde dakpannen tot het herstellen van lekkende dakgoten, het team van Nelo Dakwerken zorgt ervoor dat uw dak weer in optimale conditie verkeert.
  2. Dakrenovatie: Als uw dak verouderd is of niet meer aan de huidige normen voldoet, kan Nelo Dakwerken een uitgebreide dakrenovatie uitvoeren om uw dak te vernieuwen en te versterken. Van het verwijderen van oude dakbedekking tot het aanbrengen van nieuwe isolatiematerialen en het installeren van modernere dakbedekkingsopties, zoals EPDM of PVC, kan Nelo Dakwerken uw dak transformeren tot een duurzaam en energie-efficiënt dak.
  3. Dakisolatie: Een goed geïsoleerd dak is essentieel om energie te besparen en een comfortabel binnenklimaat te handhaven. Nelo Dakwerken kan verschillende isolatiemethoden toepassen, zoals het aanbrengen van isolatiemateriaal tussen de dakspanten, het isoleren van de zolder of het aanbrengen van isolerende dakplaten. Dit helpt warmteverlies te minimaliseren, de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren en uw energierekeningen te verlagen.
  • Professionele partner in dakisolatie
  • Hoogwaardige isolatiematerialen
  • Verhoog uw woningwaarde
  • Isolatie voor energiezuinig wonen
  • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Geen titel(Vereist)