+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakdekker Sterrenburg

Nelo Dakwerken is een ervaren dakdekkersbedrijf dat werkzaamheden uitvoert in verschillende regio’s, waaronder Sterrenburg. Hoewel wij niet gevestigd zijn in deze plaats, hebben wij wel een groot netwerk van klanten en partners in Sterrenburg en omgeving.

Ons team van vakmensen heeft ruime ervaring in het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan daken. Of het nu gaat om het leggen van dakbedekking, het herstellen van lekkages, het renoveren van oude daken of het plaatsen van dakisolatie, wij hebben de kennis en kunde in huis om uw project tot een succesvol einde te brengen.

Wij begrijpen dat een goed onderhouden dak essentieel is voor de bescherming en het comfort van uw woning of bedrijfspand. Daarom werken wij met de beste materialen en modernste technieken, zodat uw dak weer jarenlang mee kan. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten dakbedekkingen, waaronder bitumen, EPDM en dakpannen. Ook voor groendaken en zinkwerk kunt u bij ons terecht.

Naast de technische aspecten van onze werkzaamheden, hechten wij veel waarde aan een goede communicatie met onze klanten. Wij vinden het belangrijk om u van begin tot eind te betrekken bij het project en u op de hoogte te houden van de voortgang. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en kunt u vertrouwen op een optimaal resultaat.

Heeft u interesse in onze diensten in Sterrenburg en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en komen desgewenst bij u langs voor een inspectie van uw dak. Op basis van onze bevindingen stellen wij een duidelijke offerte op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bij Nelo Dakwerken bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare partner voor uw dakwerkzaamheden.

  • Professionele partner in dakisolatie
  • Hoogwaardige isolatiematerialen
  • Verhoog uw woningwaarde
  • Isolatie voor energiezuinig wonen
  • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Geen titel(Vereist)